2008. november 3., hétfő

Krasznán

Hát, mivel én nem voltam ott, csak kivonatosan értesültem az eseményekről, de a képek szerintem magukért beszélnek. Állítások szerint Kriszta nagyon ügyes volt, semmi baj nem volt vele, este csakis Apukájával volt hajlandó elaludni és aludni, napközben pedig egy maci és Boxi-kutya volt a mindene. Szombaton meglátogatták Anyu szüleinek a sírját, ahol találkoztak Márkkal, a második unokatestvérrel. A két gyerek szemmel láthatóan jól kijött egymással, csupán egy dolgot nehezményezett a lányom: a fiúcska nem akart megpuszilni engemet! :D Azért ölelkezésben, látom, nem volt hiány! :)











Utólagosan még megtudtam egyet mást a krasznai kiruccanásról. Méghozzá elsőkézből, Krisztától. Hétfőn reggeliztünk, Boróka pedig beletenyerelt a vajas kenyérbe, majd az abroszra csapott, összekenvén azt. Kriszta felfigyelt rá és kész trténetmesélésbe kezdett: Boló összepiszkolta az abloszt. Nem baj, mint Klasznán!
- Mi történt Krasznán?
- Azt mondta Nóla, nem baj, kimossuk!
- Ki piszkolta össze az abroszt?
- Hát, én. 
- És mivel?
Levessel. :)

Majd megkérdeztem, ki volt a kisfiú akivel a temetőn játszott. 
-  Az lossz, tekelgő fiúcska volt, nem akalt megpuszilni engemet. Én nagy mókusz vagyok, azt mondta Nóla! :)

Végül "ellenőriztem" mindent, kikérdezvén Anyut és valóban, úgy történtek a dolgok, elhangzottak a kifejezések, amiket Kriszta megjegyzett. :)

Hamarosan ismét le kell írnom az aranyköpéseket, mert ismét gyűlt néhány! :)

2 megjegyzés:

iméon írta...

Micsoda szerelem van kialakulóban. Nagyon nagyot nőtt Kriszta, és csak most figyelem milyen hosszú már a haja. Kis szőke tündér. Hát csoda, hogy már udvarlója is van? Noémi

Gabi írta...

Anniyra aranyosak a képeken a gyerekek!:)Szkokán fiúk