2008. november 9., vasárnap

Vendégek


Csütörtökön meglátogattak a volt osztálytársamék, Tündéék. Ritkán találkoztunk eddig, tulajdonképpen csak ha összefutottunk, de most valahogy úgy jött ki a lépés, hogy eljöttek hozzánk. Keveset maradtak, de egy kicsit beszélgettünk és a gyerekek eljátszadoztak.
István aznap épp Beresztelkére ment és Kriszta nem akart elmaradni tőle, tehát ő nem volt otthon. Boróka pedig nagyon jól kijött valamivel kisebb társával, Kingával. A 3 hónap korkülönbség ellenére a lányok nagyon hasonlóan fejlettek, annyi volt a különbség, hogy Kinga csak most kezdett el felállni. :) Hunor pedig jó nagytestvér módjára csak gyúrta, gyúrta Boró kezébe a pászkát! :) Egy fotó erejéig is nehezen lehetett őket együvéterelni, hogy mindannyian rámnézzenek pedig kész lehetetlenség volt! :)





2 megjegyzés:

Ewe írta...

Szia!:)

Jó sok pótolni valóm volt, de végig olvastam. Ha nem olvaslak volna végig, talán ma nem tudom meg, hogy Úristen mi történt:(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Honnan tudod? Biztos????? És mégis mi történt? olyan szépen alakultak a dolgok amíg tudtam Őket olvasni.:((((((( Borzalmas! Teljesen kivagyok:(((((((

Annyi mindent akartam reagálni Neked de kiment a fejemből teljesen. A lényegre szorítkozok! gyönyörűek a gyerekeid, okosak, boldogok! És hálát adhatunk a Jó Istennek, hogy egészségesek! Egyébként amit írtál az sokszor megfordul a fejemben, vajon megadatik, hogy láthassam, hogy felnőnek.....? Bízom benne, hogy igen!

Szomorú szívvel de annál több szeretettel ölellek Benneteket!:)

Evi

u.i: Nem tom mit kell csinálnom, hogy kipécéztél..... Segítesz?:)

ilgya írta...

Nagyon aranyosak együtt :)