2008. október 25., szombat

Zeténél


Szerdán találkoztunk Blankával és Zetével, egy kicsit sétáltunk együtt, utána pedig meghívtak magukhoz, másnapra. Kissé megkésve, befutottunk valamikor déli 12 után, és olyan jó volt beszélgetni, kikapcsolódni egy kicsit, no meg a gyerkek is olyan jól érezték magukat, hogy már kettő is elmúlt, mire hazaindultunk. Boróka már ott szopizott egyet és elaludt, hazaérkezve pedig folytatta az alvást, Kriszta viszont úgy felpörgött, hogy sehogy sem tudtam ágyba dugni. Itt volt Anyu, indult fel a házhoz, így hát vele küldtem. István is tt volt, aztán együtt mentek tévét vásárolni és semmi baj nem volt vele. Kb. 20 percnyit aludt az autóban, de annyi volt. Este mégis jó későn feküdt le.

Visszatérve a látogatásunkra, nagyon jól éreztük magunkat, de nem hinném, hogy Blanka ezután is annyire kalandvágyó lenne, hogy meghívjon, mert ajaj, milyen kupit hagytunk ott! :):):)

Vonatozás:

Dombon törik a diót, a diót...

Csüccs...

Boródédelgetés:

Már most befeküdt a pasi ágyába... Jaj, nekem ezután! :P

Hmmm, de jó a mézeskalács!


Mintha orkán pusztított volna...

Micsoda? Hogy mi csináltuk a rumlit? Hát mi angyalkák vagyunk! :D 



8 megjegyzés:

ilgya írta...

De aranyosak a kis kupisok!!!Látom Bóró is már mennyire élvezi a társasági életet....

Ewe írta...

Ó hát ez kismiska ahoz képest amit az enyémek tudnak művelni:DDDDDDDDDDDDD majd egyszer lefényképezem és ha egyszer nem szégyelem majd meg is mutatom:P:DDDDDDDDDDDDDDDDD
Grat a pici fogacskához:))))

Murokkal meg hát igen, a húslevest télleg nem olvastam még de majd azt is elfogom:))))))))

Millió puszi!:)))))

ilgya írta...

Kipécéztelek! Gyere a blogomba eg ykis játékra!

kicsilány írta...

De jók a képek. Látom a csajok élvezték a dolgot!!!

legooo írta...

Sziasztok!!! De jó,hogy megtaláltalak.Lehet már nem is emlékszel rám/ránk. Nagyon édesek a Csajok,mindig is szőke fürtös kiscsajról álmodtam.;) Gratula a fogacskákhoz és a nem szopizós éjjelhez,nálunk még mindkettő csak halvány álom.:) Bár fogunk, egy kis csücsök már van.:)
Ha nem bánod többször olvaslak. Puszi
Lego

kata írta...

Nem is volt olyan pusztító az az orkán. :)
Kata

Virág írta...

Már most befeküdt a pasi ágyába? Áááá. Az én lányom már a bölcsiben első nap együtt tolta a Sanyikával a babakocsit! :-P De nagyon aranyosak együtt! :-D Juliska és Rozi

Andici írta...

Nahát, még közös ismerőseink is vannak! A nagyszüleim Blankáék szomszédságában laknak, egy házzal a város fele. Akkor ti is Szentgyörgyön laktok?