2008. október 27., hétfő

Ha vasárnap, akkor játszóház


A techinka ördöge miatt (vajon miért a fenéért nem tudom én a képeket ide-oda húzogatni?) ezt a fotót ide kell bigyesztenem az elejére, ha nem akarom az egész bejegyzést az elejéről kezdeni. A kép azért érdemes a szereplésre, mert megörökíti milyen cumival gazdagodott Boróka. Tiszta szilikonból van és lyukas a belseje, beleláthatunk a kicsi drágámnak a szájába. :):):)

És akkor most kezdődik a bejegyzés...

Immár harmadik vasránapja, hogy játszóházba vittük Krisztát. Bár múlt héten "meg lett ígérve" neki, hogy többet nem visszük, ha ilyen rossz és hisztizik, amikor el kell jönni, tegnap mégis belebújt Istvánba a kisördög és egy próbát akart tenni vele.
Ebéd előtt megbeszélték, hogy ha hamar elalszik és alszik egy nagyot, utána megyünk játszóházba. Viszont csak akkor megyünk, ha nem fog hisztizni, amikor el kell jönni: ha anyuci és apuka azt mondja, hogy most veszzük a cipőt és készlődünk, akkor Kriszta szó nélkül engedelmeskedik.Annak rendje és módja szerint, nagy bólogatások közepette, Kriszta megígérte, hogy minden úgy lesz, ahogy mi elképzeltük. :D

Felkelés után (még nem indultunk rögtön, hanem megvártuk, hoyg lejárjona film, amit éppen elkaptam kb. felénél) felöltöztünk, elindultunk. A Realba érkezve Kriszta máris a mozgólépcsők, majd a játszóház felé vette az irányt. Beérve a játszóterembe pedig, már úgy cipőstől-ruhástól belevetette volna magát a sűrűjébe. :) Levetkőztettem, beadtuk, és máris a labdák között volt. Eszébe sem jutott, hoyg sírjon tánunk, hiányozzunk neki! :) Egy telefonszámot azért hagytunk a felügyelőknek...
Jól bevásároltunk (tele van most már a fagyasztó, hűtő), majd mentünk utána. Kíváncsi voltam, hol találjuk, meg voltunk győződve, hogy még mindig a labdák között, a csúszdánál lesz, pedig most már a nagycsúszdát vette birtokba. A szó szoros értelmében, mert egyedül élvezte annak magasságait! A többi gyerek mind másfelé játszott.

Még bemutatta párszor ügyességét, hogy milyen gyorsan tud átjutni a labdatengeren, felmászni a lépcsőkön és lecsúszni a csúszdán, majd tényleg SZÓ NÉLKÜL hagyta, hoyg ráadjam a cipőket, kabátot. Vidáman üdvözölte az apját, Borókát és csendesen kivonultunk a játszóházból. Úgy látszik, a csajszi valóban akar még játszóházazni!!! :)











2 megjegyzés:

ilgya írta...

de ügyes a kis drága! Tök jó az a játszóház!

Ewe írta...

Hiába, hát nagylányok már a mi "kis" lánykáink:))))))))))))))))

Jó a cumi:))))))))))))