2008. október 7., kedd

Legfrisseb hírek

Nemrég hívott István és újságolta, hogy mi történt a "nagyvilágban". A Vásárhelyi Hírlap mai számában ezt találtam róla:

"Tűz ütött ki szombaton éjjel a vármezői halászcsárdában. 23 óra 18 perckor értesítették a tűzoltókat, akik rövid időn belül a helyszínre érkeztek.

A tűzoltóság segédőrmestere, L. C. azt nyilatkozta lapunknak, hogy az épület tetőterében csaptak fel a lángok, összesen majdnem 360 négyzetméternyi felületen. Az épületben negyvenfős vendégsereg és a kiszolgálószemélyzet tartózkodott az incidens idején. A segédőrmester elmondta, az étterem bútorzata és egyéb javak is szénné égtek. Megtudtuk, a tüzet valószínűleg rövidzárlat okozta, amely egy hűtőszekrénynél keletkezett. Személyi sérülés nem történt, mindenkinek sikerült időben kimenekülnie a csárdából – közölte L. C. Az épületben tetemes anyagi kár keletkezett, hiszen nem csak a konyha, az étterem, hanem az iroda, valamint a bár is ugyanott működött. Tegnap a helyszínen járva a leégett tetőzet volt a tragédia legszembetűnőbb jele, a falak a helyükön álltak. A csárdába nem engedtek be, azonban kívülről is jól láthatóak voltak az elszenesedett bútorok. A csárda illetékesei nem kívántak válaszolni kérdéseinkre."





Fotó innen:

4 megjegyzés:

Gabi írta...

Juuj,ez nagyon rosszul hangzik(néz ki...).:(De szerencse,hogy nem sérültek meg!Szkokán fiúk

kata írta...

Sajnálom nagyon, főleg, hogy milyen fontos hely ez Nektek!
Remélem újjáéled majd!
Pussz:kata
István miért vállalta el ingyen a fellépést? Mert ha jótékonysági bál lenne...

ilgya írta...

húha...

Kármán Család írta...

Sajnálom ami a csárdával történt, de mint már írták a legfontosabb, hogy emberi sérülés nem történt!

Gratulálok hogy ismét iskolapadba ültél!:)
A mellgyuladáshoz pedig jobbulást kívánok.