2008. október 19., vasárnap

Kisbaba született


Ma délután 6 körül megszületett Dalma és Sanyika kisfia, Ádám. :) Természetes úton jött világra, 3400  g-mal és 54 cm-rel. Itt is szeretnék gratulálni az újdonsült kis családnak. Sok-sok egészséget, boldogságot, szeretetben teli éveket nekik!!!


4 megjegyzés:

ilgya írta...

Szívből gratulálunk a kisbabához! Isten éltesse sokáig!!!!

Ewe írta...

:))))))))))))))))))

Na gondoltam ha Te megtaláltál, akkor nekem is meg kell Téged:))))))))))))) Sikerült!!!!!:)))

Mekorák a lányaid már, hihetetlen!!!:)))))))) Napsi nagyon régóta nem iszik cumisüvegből, gondolkoztam rajta, hogy körübelül mióta de nem tudom megmondani. Mondjuk időnként ha rájön abból kér inni de havi 1-2 alkalomról van szó, talán még annyi se. Na a lényeg amiért ezt leírom az az, hogy Napsinak tök csúnya a felső négy foga. A dokinéni azt mondta mészhiány, ami még magzatikorban alakult ki, mert uyge rögtön a cumisüvegre gondoltam, hogy lehet-e attól? Szal lefog neki töredezni:((((((( Zoé meg 3 éves koráig csak cumisüvegezet, 4 éves koráig cumizott is. Mind kettőt magától, egyik napról a másikra tette le. Nem kell mondanom, hoyg semmi baja a fogainak ugye????:))))))))) Na ezt csak azért, ha Kriszta cumisüvegezne még ne aggódj:)))))))))

Millió puszi és most már itt is (nem csak a babszobán) rendszeres olvasód leszek!!!!:)))))))))

Gabi írta...

Gratulálunk,jó egészséget kívánunk!:)Szkokán fiúk

Ewe írta...

Eszembe jutott, hogy nem is gratuláltam a picurkához! Szeretettel gartulálok nöjjön nagyra egészségben boldogságban!!!:)))

Ja és láttam, hogy kérdeted Áginál, hogy visszadatálni.

Új bejegyzés és a bejegyzési ablak alatt van egy olyan, hogy "bejegyzés beállításai" kékkel írva. Arra rányomsz . Kinyíllik és ott van, hogy bejegyzés dátuma és ideje. Na ott törlöd a jelenlegit és beírod azt amit szeretnél. Ennyi:)))

Remélem segítettem

Pusza:)))