2010. január 14., csütörtök

Munkahely

Csak rövid leszek: ki vagyok nyiffanva. Ma este 7-kor estem haza. És ez így lenne minden hétfőn és csütörtökön. Sőt, ha majd egyedül lennék, talán csak 7-kor végeznék. És ha István éppen kiszálláson lenne, ilyenkor ki venné ki a gyerekeket? Vagy ha neadjisten a lányok közül valamelyik lebetegedne? Amilyen hajtás van, nem is maradhatnék itthon velük! Vagy mikor lehetnék együtt a lányaimmal? És a nagy kérdés: mindezt mennyi pénzért kellene csinálnom????
Holnap, remélem, kiderül. Bár, tudja fene... azt hiszem, már úgyis döntöttem!:-S

Plusz még egy fontos valami: Édesapámat 28-án fektetik be a kórházba, a rákövetkező napok valamelyikén pedig műtik. Annyira aggódom. Félek.

6 megjegyzés:

Kistücsök és Anicska írta...

Sziasztok!Milyen rég nem jártam erre,igaz másfele sem voltam.A kinyiffanásról tudnék írni én is.Tanácsot nem mernék adni,de annyi biztos,hogy csak az első hónap nagyon szörnyü a melóban.Én ugyanoda mentem vissza,ahol 5 évig voltam azelőtt,de mégis teljesen bénának éreztem magam.Nem beszélve mit éreztem Timim miatt,ez az érzés azóta is nagyon keveset változott,sajnos.Tehát,magam sem tudom,pedig már 2 hónapja visszamentem.Az a baj,akárhogy döntesz,lesz lelkiismeretfurdalásod.Kitartás,sok puszi!!

Szitya írta...

Fela fejjel, Edith!Nagyon tanulságos nekem most ezt olvasni, mivel hasonló lépés előtt állok! Szurkolok, hogy a lehető legjobb megoldás alakuljon ki a számodra!

Puszi,
Szilvi

Évi írta...

Drukkolunk Édesapádnak!4rendben KELL lennie mindennek!!A meló meg jajistenem.....


Pusz, Évi

iméon írta...

Remélem minden rendben lesz édesapáddal.
Munka: a döntés a tiéd. Azt hiszem elég jól átgondoltad te már ezt.
Kívánom, hogy találja egy olyat, amiben kedvedet leled és a lányokra is marad elég időd. Noémi

ilgya írta...

Édesapádnak sok sok erőt küldünk,neked pedig kitartást! És kívánom,hogy tudjál úgy dönteni,hogy mindenkinek a lehető legjobb legyen!!!!nem egyszerűű....

Kati írta...

Szorítok édesapátoknak én is. Bízzunk benne, hogy minden rendben lesz!

Mi újság a munkával? (jan. 17-én írok...)