2010. január 1., péntek

Dec. 25-e - Karácsony a szüleimnél

Ez volt az a nap az Ünnepen, amit leginkább szerettem, amikor leginkább feltöltődtem: most éreztem igazán, hogy ajándék a családi együttlét, ajándék az, hogy mindannyian ott vagyunk és körülüljük a gazdagon megterített asztalt.

Mindenkinek köszönöm a jókívánságokat Édesapám nevében is, de sajnos, nála nem igazán lehet javulás. Gyógyulás meg semmiképpen. Természetesen, ez nem jelenti azt, hogy vége, hiszen az ünnepek után további vizsgálatok lesznek, és talán lehet szó műtétről is, ami elvileg sokat javíthatna az állapotán, de egyelőre semmi biztosat nem lehet tudni. De mindegy, pillanatnyilag csak az számít, hogy itt van, és a körülményekhez képest még jól is. :)

Erről a napról bővebben már írtam néhány bejegyzéssel ezelőtt, úgyhogy most nem fogom megismételni, ugyanazokat az érzéseket és gondolatokat már úgysem tudnám megfogalmazni, mint azonfrissiben! Szép volt, jó volt, jól éreztük magunkat, jó volt a hangulat, a lányok pedig úgy örültek az újabb karácsonyfának, mintha akkor láttak volna életükben először ilyesmit. Az ajándékoknak is örültek és érdekes módona pizsama volt a sztár! Amúgy Kriszta valóban pizsamamániás, nagyon szeret szép pizsamában aludni.:)

Ajándékok:
Édesanyámtól és Édesapámtól: mindketten egy-egy pizsamát és egy egy kosárka építőkockát
Anitól és Csabától: vastag nadrágot és vastag blúzot, Boróka egy kesztyű-sapka-sál-együttest, illetve közösen egy nagy zacskó építőkockát.


Játszás itthon a kockákkal:
5 megjegyzés:

KBernadett írta...

Nagyon boldog újévet kívánunk!

Teljesüljön minden vágyatok az új 2010-es évben!

Legyen csupa boldogság és öröm az új év!

puszi

Mia és Maja írta...

Hogy boldog lehess, három kincset keress:
higgy, remélj, szeress!
Hozzon az új év örömből végtelent, szeretetből önzetlent, sikereket, mit csak lehet!
B.U.É.K!:)

Bogár és Gerti írta...

:O Milyen szuper dolgokat építettetek :) Ha Én tudnék ilyet... de még a papírral sem :P :$
Nektek is kívánunk minden szépet és jót az új esztendőre!
Puszi

Kati írta...

Enyémek is hasonló kockákat kaptak... azóta is az a "sztár". :-)

Dick0369 írta...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色