2010. január 1., péntek

Dec. 25-e - Karácsony a szüleimnél

Ez volt az a nap az Ünnepen, amit leginkább szerettem, amikor leginkább feltöltődtem: most éreztem igazán, hogy ajándék a családi együttlét, ajándék az, hogy mindannyian ott vagyunk és körülüljük a gazdagon megterített asztalt.

Mindenkinek köszönöm a jókívánságokat Édesapám nevében is, de sajnos, nála nem igazán lehet javulás. Gyógyulás meg semmiképpen. Természetesen, ez nem jelenti azt, hogy vége, hiszen az ünnepek után további vizsgálatok lesznek, és talán lehet szó műtétről is, ami elvileg sokat javíthatna az állapotán, de egyelőre semmi biztosat nem lehet tudni. De mindegy, pillanatnyilag csak az számít, hogy itt van, és a körülményekhez képest még jól is. :)

Erről a napról bővebben már írtam néhány bejegyzéssel ezelőtt, úgyhogy most nem fogom megismételni, ugyanazokat az érzéseket és gondolatokat már úgysem tudnám megfogalmazni, mint azonfrissiben! Szép volt, jó volt, jól éreztük magunkat, jó volt a hangulat, a lányok pedig úgy örültek az újabb karácsonyfának, mintha akkor láttak volna életükben először ilyesmit. Az ajándékoknak is örültek és érdekes módona pizsama volt a sztár! Amúgy Kriszta valóban pizsamamániás, nagyon szeret szép pizsamában aludni.:)

Ajándékok:
Édesanyámtól és Édesapámtól: mindketten egy-egy pizsamát és egy egy kosárka építőkockát
Anitól és Csabától: vastag nadrágot és vastag blúzot, Boróka egy kesztyű-sapka-sál-együttest, illetve közösen egy nagy zacskó építőkockát.






Játszás itthon a kockákkal:




4 megjegyzés:

KBernadett írta...

Nagyon boldog újévet kívánunk!

Teljesüljön minden vágyatok az új 2010-es évben!

Legyen csupa boldogság és öröm az új év!

puszi

Mia és Maja írta...

Hogy boldog lehess, három kincset keress:
higgy, remélj, szeress!
Hozzon az új év örömből végtelent, szeretetből önzetlent, sikereket, mit csak lehet!
B.U.É.K!:)

Bogár és Gerti írta...

:O Milyen szuper dolgokat építettetek :) Ha Én tudnék ilyet... de még a papírral sem :P :$
Nektek is kívánunk minden szépet és jót az új esztendőre!
Puszi

Kati írta...

Enyémek is hasonló kockákat kaptak... azóta is az a "sztár". :-)