2010. február 13., szombat

Ma...

... egy fokkal jobb volt minden, pedig fél 7-től már egyedül vagyok velük, közben tortával is foglalkozom, és a fektetésnél is magamra voltam utalva.

... délelőtt szinte végig csorgott az eső, mintha désából öntötték volna. Aztán lassan áltváltott havasesőre, majd féltenyérnyi kapcákban hullt a hó. Estére iszonyú hóvihar lett, most is havazik, bár gyengébben, mint nappal. Mindenesetre, újra tél van. A kedvem is jobb tőle, mert minden fehér, ha kinézek és nem piszkos.

... van Édesapámnak a születésnapja. 54 éves lett. Isten éltessen sokáig, Édesapám!

... 13-a van. És 13 évvel ezelőttől tart a kapcsolatom Istvánnal. Érdekes megismerkedésünk volt, még kalandosabb "összejövésünk" és későre házasodtunk össze. 5 és fél év után, szintén egy 13-ai napon. :)

Akkor nem sejtettem, hogy ma is együtt leszünk, hogy ma is nagyon fogjuk szeretni egymást, hogy eddigre két Tündérkét kapunk ajándékba. És még sok mindent nem sejtettem, de az életet nincs honnan előre tudni!

6 megjegyzés:

Ági írta...

Drága Edit! Gondoltam, hogy hamar jobb kedvre derülsz, szerintem nem létezik olyan anya, akinek nincsenek hullámvölgyei (olyan igen, aki nem vallja be).

Apukáddal kapcsolatban két dolog jutott eszembe. 1. nagyon fiatal 2. vízöntő, akárcsak én :-))
Isten éltesse sokáig.

Puszillak,
Ágnes

ilgya írta...

Sok boldogságot édesapádnak:) az enyém 12 én töltötte az 54-et:)
És nektek is is még nagyon sok boldog együtt töltött évet Istvánnal és a két kis tündérkétekkel!

iméon írta...

Isten éltesse apukádat, remélem mér jobban van. És hatalmas gratuláció a 13 együtt töltött évhez! Óriási. Nekünk ez a 7. közös évünk. Ez állítólag kritikus minden kapcsolatban. :) Már csak nem. Puszi: Noémi

Anna Isten oltalmában írta...

A jó Isten áldja meg gazdagon a házasságotokat ,hogy szeretetben,békében és örömmel tudjátok felnevelni gyermekeiteket.
Édesapádnak is gratulálunk,hogy ilyen ügyes gyermeket nevelt,mint amilyen te vagy...

sedith írta...

Köszönöm mindenkinek a szép, kedves szavakat!:)

Ágnes, hát persze, hogy jobb kedvre derülök, ha megszűnik a rossz forrása. Meg, tudod, amúgyis az a fajta vagyok, aki, ha patkót kap ajándékba, azt mondja: niiii, lovacska!:D

Ilgya, Édsapádat is Isten éltesse sokáig! :)

Noémi, akkor nekünk ezek szerint lejárt minden 7. évünk szerencsésen!:D (a kapcsolatunk kezdetétől és a házasságunktól számított 7. év is.:)) Szerintem nálatok sem fog ez gondot okozni!:)

Anna, érdekes volt olvasni a bejegyzése végét. Jólesett, és köszönöm Édesapám nevében is! A nekünk szóló jókívánságokat is köszönöm, remélem, meghallgattatásra találnak!:)

Virág írta...

Jesszus. Édesapád fiatalabb, mint a férjem??? :S