2010. február 13., szombat

Ma...

... egy fokkal jobb volt minden, pedig fél 7-től már egyedül vagyok velük, közben tortával is foglalkozom, és a fektetésnél is magamra voltam utalva.

... délelőtt szinte végig csorgott az eső, mintha désából öntötték volna. Aztán lassan áltváltott havasesőre, majd féltenyérnyi kapcákban hullt a hó. Estére iszonyú hóvihar lett, most is havazik, bár gyengébben, mint nappal. Mindenesetre, újra tél van. A kedvem is jobb tőle, mert minden fehér, ha kinézek és nem piszkos.

... van Édesapámnak a születésnapja. 54 éves lett. Isten éltessen sokáig, Édesapám!

... 13-a van. És 13 évvel ezelőttől tart a kapcsolatom Istvánnal. Érdekes megismerkedésünk volt, még kalandosabb "összejövésünk" és későre házasodtunk össze. 5 és fél év után, szintén egy 13-ai napon. :)

Akkor nem sejtettem, hogy ma is együtt leszünk, hogy ma is nagyon fogjuk szeretni egymást, hogy eddigre két Tündérkét kapunk ajándékba. És még sok mindent nem sejtettem, de az életet nincs honnan előre tudni!

7 megjegyzés:

Ági angyalai írta...

Drága Edit! Gondoltam, hogy hamar jobb kedvre derülsz, szerintem nem létezik olyan anya, akinek nincsenek hullámvölgyei (olyan igen, aki nem vallja be).

Apukáddal kapcsolatban két dolog jutott eszembe. 1. nagyon fiatal 2. vízöntő, akárcsak én :-))
Isten éltesse sokáig.

Puszillak,
Ágnes

ilgya írta...

Sok boldogságot édesapádnak:) az enyém 12 én töltötte az 54-et:)
És nektek is is még nagyon sok boldog együtt töltött évet Istvánnal és a két kis tündérkétekkel!

iméon írta...

Isten éltesse apukádat, remélem mér jobban van. És hatalmas gratuláció a 13 együtt töltött évhez! Óriási. Nekünk ez a 7. közös évünk. Ez állítólag kritikus minden kapcsolatban. :) Már csak nem. Puszi: Noémi

Veressné Ady Anna írta...

A jó Isten áldja meg gazdagon a házasságotokat ,hogy szeretetben,békében és örömmel tudjátok felnevelni gyermekeiteket.
Édesapádnak is gratulálunk,hogy ilyen ügyes gyermeket nevelt,mint amilyen te vagy...

sedith írta...

Köszönöm mindenkinek a szép, kedves szavakat!:)

Ágnes, hát persze, hogy jobb kedvre derülök, ha megszűnik a rossz forrása. Meg, tudod, amúgyis az a fajta vagyok, aki, ha patkót kap ajándékba, azt mondja: niiii, lovacska!:D

Ilgya, Édsapádat is Isten éltesse sokáig! :)

Noémi, akkor nekünk ezek szerint lejárt minden 7. évünk szerencsésen!:D (a kapcsolatunk kezdetétől és a házasságunktól számított 7. év is.:)) Szerintem nálatok sem fog ez gondot okozni!:)

Anna, érdekes volt olvasni a bejegyzése végét. Jólesett, és köszönöm Édesapám nevében is! A nekünk szóló jókívánságokat is köszönöm, remélem, meghallgattatásra találnak!:)

Virág írta...

Jesszus. Édesapád fiatalabb, mint a férjem??? :S

Dick0369 írta...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色