2011. november 28., hétfő

KIFŐZTÜK KARÁCSONY 2011

A tavalyi akció sikerén felbuzdulva a KIFŐZTÜK gasztromagazin stábja, idén is megjelentette KIFŐZTÜK KARÁCSONY című adománygyűjtő különszámát. A különszámhoz ezúttal 82 blogger járult hozzá, a szerkesztőcsapat pedig egész éven át dolgozott azon, hogy most is egy tartalmas, igényes kiadvány kerüljön az olvasók, az adományozók "kezébe". A Kifőztük Karácsony letölthető ITT (regisztráció és adományozás után).

A Kifőztük Karácsony  különszámot megkaphatja bárki, aki  adakozik. Az adomány összegének nincs megszabott minimuma. Minden segítő szándékú támogató annyit adhat az újságért, amennyit képes egy ilyen jó ügyre áldozni. A legkisebb összeget is hálás szívvel köszönjük, amivel a Velemi Camphill Gyermek Lakóotthont és a békéscsabai Degré utcai Gyermekotthont támogatja minden kedves adományozó.
A velemi otthonban autista és értelmi fogyatékkal élő gyerekek nevelése, oktatása folyik. A békéscsabai intézményben önmagukat ellátni nem tudó, többnyire mozgásképtelen, halmozottan sérült gyerekekről, fiatalokról gondoskodnak.
A gyűjtés során befolyó pénzt a SoSe Közhasznú Alapítvány kezeli, ők egyeztetnek a két szervezettel, hogy hol, mire van szükség, és vásárolják meg a kért felszereléseket, eszközöket. A teljes befolyt adományösszeg a két gyermekotthon kis lakóit fogja segíteni.

Az alapítvány a kiválasztott támogatottak számára szükséges, tárgyi jellegű adományokat szerez be a kapott adományösszegekből és ezeket juttatja el a támogatottakhoz.

Kedves adományozók! Minden kis összeg számít, tehát segítsenek, hogy segíthessünk. Szerezzünk boldog perceket, boldog ünnepet másoknak is!

Szerény hozzájárulásom a laphoz ezen aranyos hóemberkék receptje:


3 megjegyzés:

Virág írta...

Na végre ideértem. :) Ez a névmizéria tényleg nem egyszerű. :S De te így vagy különleges. :)
A fülecskékre pedig gyógypuszikat küldünk.

Hajni írta...

:)) Remélem ezt az újságot lehet kapni itt is,bár nem néztem körül még.....
Pedig segítek:)

Sok puszi

U.i Ja,igen és egy iciri-picirit irigyellek,hogy ezt a hóembert formáltad ,és minden összes apróságért ami fellelhető a gasztronómia világában.
Na,de remélem nem baj,ha őszinte voltam.

sedith írta...

HAjni, ez internetes, letölthető újság, és bár elviekben lehet adományozni innen is, gyakorlatilag nehezen kivitelezhető bankon keresztül, mert irtózatos a kezelési költség.
Ha van Mo-i ismerősöd, aki átutalhatja a pénzt, akkor viszont könnyebb a dolgod.