2010. július 7., szerda

Strandolás

Végre strandra is eljutottunk. Vasárnap volt az ominózus nap, annak ellenére, hogy ugyanolyan hülye időjárású lett végül, mint az addigi napok. De idejében kimentünk (na jó már 12 volt, mire elindultunk, de nálunk ez idejben volt:P), és az a kb. 4 óra, amennyit maradtunk, bőven elég volt a lubickolásra, játékra, kifáradásra.

Természetesen, a víz körül forgott minden, alig lehetett a csajokat kiráncigálni a medencéből. És, míg Kriszta fázósabb, tehát valamivel mégis könnyebben meggyőzhető volt, Boróka annál rámenősebben viselkedett. Ha nem vigyáztunk, elég volt egy félrepillantás és ő már hanyatt-homlok rohant a vízbe.:)

Már tavaly bebizonyosodtott, de most teljesedett ki a dolog, hogy imád lubickolni és persze: egyáltalán nem fél a víztől. Nem nyüszít-prüszköl, ha víz fröccsen a szemébe, nem cirkuszol, ha vizes lesz a haja és nem dől össze a világ, ha elmerül a víz alatt. A 35 centis vízben még magasba ugrott és úgy merült aztán vissza a "habokba". Úszógumival, persze, de szerintem anélkül is megtenné. :) Ne beszélve arról, hoyg miylen bátran csúszott le a csúszdán! Csak nézte mindenki, hogy most van itt, most van ott. Mintha magamat látom viszont benne.:)

Kriszta is szeret fürdeni, de ő a visszafogottabb kategóriába tartozik. Neki idő kell a víz megszokására, idő kell ahhoz, hogy rájöjjön, a karúszók, az úszógumi vagy az úszómellény fenntartja a vizen, bátran elengedheti magát. Végül az úszómellény vált be nála, abban érezte magát a legnagyobb biztonságban. Eleinte őt még zavarta, ha a víz a szemébe ment, de természetesen, a végére már nem törődött vele és hiába volt lila a szája, alig lehetett kihozni a vízből. :)

Mégis, vajon mi volt még a víznél is csábítóbb? Hát persze, hogy egy ... fagyi. :)

(Épp időben érkeztünk haza, azt hiszem, félóra sem telt el és már zuhogott az eső. Végül családi délutáni alvást rendeztünk, fél 8-kor(!) keltünk mindannyian. Talán az is elképzelhető, mikor sikerült végül ágyba dugni a csajokat éjszakára!:D)













8 megjegyzés:

Izabella:-Szabina es Julia írta...

JO kis strandolos napotok volt,Boroka nagyon bator,mig Kriszta kicsit vissza huzodotabb.De a lenyeg hogy nagyon jol ereztetek magatokat es nem kapott el az eso.puszika

Renáta baba írta...

Sajnálom az összevissza időt,nálunk is ilyen,de örülök,hogy néhány órára ilyen jól éreztétek magatokat!!

Kristóf és Maja írta...

Köszönjük hogy olvashattuk... Bár az előző bejegyzés csak a blogom linkéjben jelenik meg, itt nem tudok hozzá jutni, de örülök,hogy a strandolós élményeket olvashattuk.. Hát a mi első családink nem lett ennyire idilli, de reméljük a hétvégén, a beígért 35 fokban ismét egy délutánt ott tudunk tölteni! Hihetetlen bátor ez a kis csaj.. Nekem mind a kettő igazi mimóza a vízben. :) Puszi

Mónika írta...

Milyen bátor Boróka!
:)
Kriszta viszont megfontoltabb, ami nem is baj.

Hétvégére jön az igazi kánikula, legalábbis ezt ígérték nálunk, bár a jelenlegi időjárást elnézve, kevésbé hihető.


Nagyon jók lettek a képek!
:)
még, még, még...

Puszilunk,
Móni

sedith írta...

Nem zár be a bazár, lányok, voltatok néhányan oylan kedvesek, hogy a nyilvános folytatásra biztattatok. Köszönöm mindannyiótoknak. :)
Csak azért nem írok most már bejegyzést róla, hogy ne hívjam fel túlságosan a figyelmet rá. :)

Eszter, a mailcímes megjegyzésedet kitöröltem, hadd ne lássa más is!:)

Renáta baba írta...

Köszi,Edith!

iméon írta...

Nagyon jók a képek, főleg, amikor Krisztát öleled, az nagyon aranyos rólad. :) Végre strand és végre jó idő. Mi szombatra tervezzük az idei első strandot, aztán meg 18-tól irány a Balaton, mert nekünk idén is az a Riviéra. :)
Puszi. Noémi

Virág írta...

Micsoda pancsííííí!