2010. április 6., kedd

Konfirmálások, szülinapok és az előttük-közöttük-utánuk lévő napok 4.

4. Kriszta születésnapja

Kicsikém szülinapjáról már írtam... Az vois felköszöntésről nem tudok semmit. Illetve annyit, hogy elfújta a gyertyákat.:) Nem tudom, ha készült fotó, ezúttal semmiképp sem lehettem ott.:D:P
A családi ünneplést 11-én tartjuk, akkor lesz ismét torta, akkor kap majd ajándékokat is. 1-én azért köszöntöttük, sokszor-sokszor megpusziltuk-öleltük, szép ruhába-cipőbe öltöztettem és kicsit kívánságműsor szerint zajlott a nap az óvódából való hazajövet után.:)

5. Konfirmációi ebéd ismét, újra Fickón

Mivel kicsi a falu és szinte mindenki mindenkihez hivatalos lett volna, nénémék úgy döntötttek, hogy húsvét vasárnapjára tolják ki a konfirmációi ebédet. Tudok olyan rokon házaspárról, akinek mind a négy konfirmandus keresztgyereke. Az egy dolog, hogy anyagilag ez mit jelentett nekik, de ha mind a négyhez egy délután folyamán kellett volna eljutniuk, nem is tudom, hogyan oldották volna meg. Így, végül, jobb volt.
Ezúttal, kivételesen, jó idejében megérkeztünk, olyannyira, hogy Ani még frizurát is tudott rittyenteni nekem, mielőtt a vendégek megérkeztek volna. Köszönetem és tiszteletem neki, hiszen tényleg, 10-15 perc alatt varázsolta ünnepivé a fejemet (és nemcsak az enyémet).:)
Az idő nagyon szép volt, szerencsére, nem esett az eső, ami nagyon örvendetes dolog volt, hiszen akkor lett volna sár, amit tapicskoljunk! Túl meleg azért mégsem volt, a lányok is, én is végig elbírtuk magunkon a kabátokat. Sajnos, hamar el kellett jönnünk; mivel István este zenélni ment, 5-kor már indulnunk kellett. Még sajnosabb, hogy, akkor is indulnunk kellett volna, ha nincs a zenélés, mert egy autóban való szundi után Boróka szörnyen lázasan ébredt. (Részletek később)
5 óráig nem sok érdemleges történt; az igaz, hogy ettünk finomabbnál finomabb falatokat, a csajok játszottak, lufiztak, virágokat szedtek, szaladgáltak, de nagyjából ennyi. Miután eljöttünk, állítólag, jó kis buli kerekedett, de abban már nem vehettünk részt. És dokumentálva sincsen.:(

A dekoráció Ani műve, nagyon szépen, ötletesen kihozta a dolgokat.:)





1 megjegyzés:

Ewe írta...

Látszik, hogy volt dínom-dánom:))) Mi sajnos ilyesmikből kimaradunk. Max ballagás, Keresztelő. Jó Nálad ezekről a dolgokról olvasni:)))