2010. április 7., szerda

És akkor eljött...

... április 5-e. És csodálatos módon nem rengett meg a föld, nem szakadt rám az ég, de még a világ sem dőlt össze, pedig igazán azt hittem, hogy valami ilyesmi méretű világkatasztrófa fog bekövetkezni. És nem. Szépen, csendben, locsolókat várva, lakást rendezgetve (egy-egy látogató vagy a csajok sütievése után:D), lányokkal foglalkozva, majd barátokkal beszélgetve eltelt a szülinapom és éjféli fél 12-kor elmúltam húszéves. :D

Tavaly ilyenkortól állandóan ez a nap járt a fejemben: mi lesz, amikor én harmincéves leszek?! Lélekben sokat készültem erre a napra, de szerintem, ugyanígy telt volna akkor is, ha egyáltalán nem foglalkoztam volna vele. Nem szeretnék most nagy szavakat írni ... Tavaly írtam egyszer egy írást és amit abban leírtam, az utolsó szaváig, betűjéig fenntartom ma is.

Azért van egy dolog, amivel nem vagyok kibékülve, nevezetesen az, hogy még nem valósítottam meg magam szakmailag. Az utóbbi évtized felemásra sikeredett ilyen szempontból, sok mindent kénytelen voltam végezni, de az igazi hivatásomat még nem találtam meg. Lassan körvonalazódni látom, hogy mit szeretnék csinálni, de a megvalósításhoz még nem tudom, hogyan fogjak hozzá.

12 megjegyzés:

Vera írta...

Nagyon boldog szülinapot utólag is!

Krisztának is természetesen sok-sok köszöntés, nem voltam internetközelben múlt héten, így csk most tudom pótolni. :)
Puszi,
Vera

Mónika írta...

Drága Edith!

Utólag is nagyon boldog szülinapot kívánok neked!

Tudod a negyvennél én is hasonló dolgokat vártam, de nem, nem történt semmi katasztrófa, csak a lelkemben dúltak viharok, amiket mára már sikerült kihevernem!
:)
Csodálatos korban vagy!
Mert azért azt ne felejtsük el, hogy nem csak a húszéveseké a világ...!
:)

VH írta...

Isten éltessen sokáig s légz nagzon boldog:)

Azt én is be kell valljam,hogy szakmailag én sem valósítottam meg magam.Még azt sem tudom ez be fog-e következn,ezen sokszor elgondolkozom.Más a tapszatalat és más az elméleti tudás:S
Na de remélem ennek is eljön az ideje.

Puszi

zafiram írta...

Isten éltessen jó sokáig, kedves sorstárs:))) Habár idén én már 31 leszek:(((

Virág írta...

Akkor tényleg nem fáj????
:-)

Sok boldogságot!

iméon írta...

Isten éltessen sokáig. Nekem azt mondták az 50-es kolléganőim, hogy élvezzem ki a következő 10 évemet 28-tól 30-ig. :) :) Mert szerintük ilyenkor áll meg egy nővel az idő... :) Vagy ilyenkor állítjuk meg?
Az útkeresés szerintem nagyon rendjén van. Akkor lenne baj, ha nem keresnél. Szerintem. Sok puszi. Noémi

Sz. Zita írta...

Isten éltessen, még sok-sok boldog szülinapot adjon :) Látod, nem hal bele az ember, de mi lesz a 40-esnél? Én attól félek :)

kata írta...

Sok-sok boldogságot!

JuditAu írta...

Boldog születésnapot! :)

sedith írta...

Köszönöm szépen Mindenkinek!:)

Kati írta...

Isten éltessen, drága Edith! Nagyon boldog 20.szülinapot! :-D

Szóval akkor nem fájt? ;-)
Remélem, nekem sem fog...

Vivien írta...

Nagyon boldog szülinapot kívánok Neked! :)

Puszi. Vivien