2009. július 21., kedd

Ilyen sem volt még!

Késésben voltam (uborkaeltevés miatt), készítettem az ebédet, a lányok már bármikor ébredhettek.
Borókát már hallottam is hangicsálni. Még jobban siettem, kavartam a tökfasírt masszáját. Hallom, hogy hátracsapódik a gyerekszoba ajtaja. Még gondolom magamban: a kis huncut, úgy elsettenkedett itt a konyha előtt, hogy észre sem vettem! Indultam a szoba felé, de közben még belestem a nappaliba: Kriszta mozdulatlanul alszika z ágyon.:O:O:O Akkor hogy nyílott ki az ajtó???? És mire megijedtem volna, hogy szellemek járnak a házban, Boróka már jött velem szemben, ó-gatva, és a mellkasát mutogatva.

Szóval kimászott az ágyából és megnyomta a mellkasát, az fájt neki, azért ó-gatott.
Nem tudom, hogyan tovább. Kriszta sosem tudott kimászni az ágyából. Az egy olyan hely volt, ahol biztonságban tudtam. Ezek szerint Boró ezt is "megcáfolta". Tűz és víz ez a két Szőkeség! Sokszor én ámulok a legjobban!

Megint eszik:



Júl. 22.

Ma megismételte a mutatványt. Mire bementem hozzá - pedig az első hangra ott termettem - már jajgatott. Aztán még be is mutatta, hoygan teszi. Hát így:

13 megjegyzés:

Patri-cica írta...

A Kevin(ugyanúgy a Kiara) is kimászott 1 évesen a kiságyból...anno azért volt fejjel lefelé fordítva!

:P

Loihi írta...

Azta. Nem lehet kivenni belőle 1-2 rácsot, hogy inkább ott másszon ki?

Kistücsök és Anicska írta...

Jó kis meglepi:d puszi

Kati írta...

Kis huncut! :-)
...és még csak nem is fiú. :-P (Erről már írtunk, hogy engem mindenki azzal "nyugtat", Marci azért elevenebb, mert fiú. :-o)

kata írta...

A kis szökevény!
Benedek sohase mászott ki, szerintem abból az ágyból nem is lehet, bár még rácáfolhatnak! :)

sedith írta...

Patricica, mármint a kiságyat fordítottátok fejjel lefelé? :O És hogyan jelentett az megoldást?

Eszter, az a helyzet, hogy nem egyszerű rácsai vannak,hanem jó masszívak. Mivel sógorom csinálta még anno az ágyat, nem olyan forgathatós, vékony, kerek rácsai vannak. Csak ha kivágjuk lehet őket kivenni, de akkor már tönkrement a kiságy. Egyelőre arra gondoltam, hogy próbálkozunk rendes ágyban aludni. De nem tudom, hoygan fog történni az atatás, mert ringatni, sétálni llandóan nem leszek hajlandó vele!:P

sedith írta...

Anicska, valóban!:P

Kati, "élvezem", amikor jól beskatulyázzák a gyerekeket. Kriszta is azért beszélt hamar, mert kislány! Na, Boróka akkor ezek szerint fiú! Jaj, és elevenségük által akkor nekem két fiam van! :D:D:D Elevenek és kész, el sem tudnám képzelni őket egy sarokban molyolni órákig. Biztos szaladnék velük az orvoshoz! :D :P

KAta, én is azt hittem, hoyg ennél biztonságosabb kiságy nem is létezik! Még dicsekedtem is vele anno, hoyg ebből nem lehet kimászni! Pedig amikor ennyi idős volt, Kriszta szinte 10 centivel volt magasabb Borónál!

Évi írta...

Úristen!!!!!

Évi

Gabi írta...

Mi is azt csináltuk,hogy kiszedtünk 2 rácsot.hogy az így keletkezett résen tudjon közlekedni Ricsi.De ha náletok ez nem megoldható,akkor marad az a verzió,hogy lecserélitek az ágyát.:)Már egyébként is nagylány.;)
Szkokán fiúk

anitka írta...

Ufff... Nem lehetett semmi. Nekem az jutott eszembe, hogy nem lehetne levenni az egyik oldalát? Így akkor úgy működne, mint egy normál ágy. Nálunk is így van, csak hozzá van tolva a mi ágyunkhoz. Anna, Anita

Virág írta...

Akkor ezért ógatott. Megnyomta a kiságy a pocóját, meg a mellkasát kifelé menet. Nem semmi... :-)
András mesélte, hogy egyszer Dávid is kimászott a kiságyból. 25 év alatt nem jöttek rá, hogyan csinálta. :-)

Agi írta...

Hu ay igen, mi n'lunk is csak 1 evig volt Jazminnak kis agz mert aytan allandoan ki masszott belole.
Nem semmik eyek a gzerkocok$

ilgya írta...

nagylány na-nincs ezen mit szépíteni!!!