2009. július 23., csütörtök

Semmi különös

Semmi különös nem történik velünk, éljük a megszokott mindennapokat.

Nem tudom, mi volt ma, de a Lányok nem aludtak rendesen. Boróka 1!!! órát aludt délben, Kriszta el sem aludt. Már eleve féltem a délutántól, estétől, figyelmeztettem is Istvánt, amikor hazajött. Erre meg egész délután oylan angyalkák voltak a kisasszonyok, mintha soha semmi rosszat nem tennének, soha nem lenne hiszti, veszekedés. Tudtuk végezni a dolgunkat.

Belevágtam egy nagytakarításfélébe. Az előzetes tervek szerint Ani elvitte volna Krisztát, Boró pedig Anyunál lett volna reggeltől estig néhány napig. Igenám, de a lagzira készülve van éppen elég teendő Idecsen most, Anyunak pedig szintén megvan a maga dolga, úgyhogy nincs mire várnunk: nem sózhatjuk mindig rá valakire a csajokat, csak hogy mi végezhessük a munkánkat! Ma meglettünk két szobával. Én a Kicsikét takarítottam ki (játékmustrát, szortírozást is tartottam, amit csak tudtam elhúzogattam, a szőnyeget is jól kikeféltem azonkívül hogy vagy 3x felporszívóztam), István pedig a nappaliban ügyeskedett. (Megsúgom, olyan minden, mintha én csináltam volna!) Holnapra maradt a kisszoba és a konyha, remélem, hogy délig-koradélutánig ezeket is befejezzük!

Közben készülődünk (igaz, még többynire csak lélekben, de azért már külsőségekben is) a nyaralásunkra. Anyuval már megcsináltuk a listát, hogy miket főzünk ebédre(amit csak lehet már itthon és lefagyasztjuk), miket eszünk reggelire-vacsorára, és nagyjából megvan a bevásárlólista is. Holnap délután, miután a Lányok felkelnek, megyünk is vásárolni. István szombaton zenél (éppen Szovátán), mi pedig Anyuval (de ki-ki a saját konyháján) sütünk-főzünk, már be is osztottuk, hogy ki mit készít el. ÉS a pakolás. Igaz, hyog csak 5 napra megyünk el, de mindig attól félek, hogy nem lesz elég a ruhánk vagy éhenhalunk. Pedig nem is a világ végére megyünk!

István már előkészítette a saját cuccait, felszerelését. Hétfőn megjött a csónak, amit rendelt Konstancáról, megvannak hozzá az evezők, ma pedig állandóan azon mesterkedett a nappali közepén felfújt csónakban, hogy valami "kabinfélét", árnyéktartót szereljen rá. Persze, levehetőt. Aztán tegnap kimosta/mosatta a halásztáskáit és a vízhatlan dolgokat, átnézte a dobozkáit , horgait, meg fene tudja még mik vannak ott neki, megragasztotta a kétszemélyes felfújhatós matracágyat (egyszer beleállt egy bambusznyárs), ma azt hiszem megragasztotta a vízi matracokat is (a sarkoknál állandóan kikopnak), szóval most már minden, ami kellhet ott várakozik ügyesen a nappali egyik sarkában. Nagyon remélem, hogy ez a kis nyaralásunk a várakozásunknak megfelelő lesz, nem történik semmi roszz, kellemetlen, ami beárnyékolja majd az ottlétünket. És főleg, hogy nem fog állandóan esni az eső, mint tavaly.

A csajok edzenek:


7 megjegyzés:

anitka írta...

Jó nyaralást nektek! Várunk vissza! Sok puszi :Anna, Anita

Andici írta...

Jól hangzik :)
Köszi a megjegyzést és a meghívást, szívesen elfogadjuk, augusztus első hete tökéletes. És Tomikám is biztos nagyon fog örülni, mert hiány van itt játszótársból..

madosandi@yahoo.com az emailcímem, írd meg a telefonszámod s felhívlak.

Puszi.
Andi

Kati írta...

Nagyon szorítunk, hogy ne essen! :-)

(Mi is elhatároztuk, hogy kifestjük a konyhát. Gondoltuk, úgyis akad pesztonka, nem kell előre egyeztetni. aztán itt maradtuk négyesben, mert sem anyu, sem Mari nem ért rá. :-o :-p Azért csak meglettünk vele. ;-))
Szép nyaralást! (...és sok finom halat! :-))

Gabi írta...

Mi is rendelünk nektek jó időt!;):)
Szkokán fiúk

Bogár és Gerti írta...

Kívánom nektek a legjobbakat ;)
Puszi

Ewe írta...

Jó nyaralást Nektek!!!!!!!:))

Millió puszi!!!!:)

Evi

Albert-Ferenczy Eszter írta...

Jo kirandulas lesz, erezzetek magatokat jol. :-)

Puszi