2011. május 28., szombat

Stefánia Sportnapok

Második alkalommal szervezte meg a marosvásárhelyi Stefánia Napközi az óvodai sportnapokat múlt héten kedden és szerdán. Fárasztó volt pedagógusoknak, gyerekeknek és szülőknek egyaránt, de lealább egy jól sikerült, aranyos rendezvényt tudunk a hátunk mögött.
Kedden zajlott a versenyszámok nagyrésze, a 30 m-es szaladás, a helybőlugrás és a babzsákdobás, illetve a stafétajáték, ezzel párhuzamosan pedig a versenyen nem induló gyerekek számára szervezett szaladó-, bicikli- és görkorcsolyaverseny, szerdán pedig (egy jó nagy, dörgős-villámlós kiadós eső után, ami majdnem meghiúsította a rendezvény második napját) a fennmaradó versenyszám, a kosárra dobás, igazi kosárlabdával. Ezenkívül szintén szerdán zajlottak az óvónők-óvónők és a szülők-szülők közötti kosárlabdamérkőzések, megtörtént a díjkiosztó, és a jó nagy zabaparti zsíroskenyérrel és újhagymával.
Jó volt. Mi, szervezők, jó fáradtan kerültünk ki belőle (nem is tudom, hogyan élte túl az igazgatónő és a másik két főszervező kollégám), de jó volt. Kedves igazgatónőm szerint többé nem szervezünk semmit. És szerintem nem is fogunk. Egy következő rendezvényig. :D:D:D

Staféta


Kosárlabdadobás


Zsíroskenyér zöldhagymával


Kosárlabdameccs

Edith akcióban
...még mindig.

Jó műsor volt a szerencsétlenkedésünk:)

Szülők meccse


Evészet:)

5 megjegyzés:

Kati írta...

Ügyesek vagytok! :-)

Ági írta...

Ó azokért a korondi fekete vázákért én is beálltam volna a versenybe.
Ügyes, profi szervezés, elhiszem, hogy pihennétek most egy kicsit az igazgatónővel együtt de ahogy ismerlek nem bírnád sokáig és már most gondolkodtok a következő megmozduláson. Óvónőként is remekül helyt állsz Edith, emelem kalapomat előtted (és az összes óvónő előtt!!).

Ági

Zita írta...

Jaj, de jó kis program lehetett! Az ilyen programok összekovácsolják a gyerekeket, felnőtteket egyaránt!
Zita

Szitya írta...

Ejha! Ez aztán ovi a javából! Nagyon tetszik ez az egész ötlet és kezdeményezés! Gratulálok, Edith!
Puszi,
Szilvi

Virág írta...

Nagyon ügyesek vagytok! A zsíroskenyeres újhagymából kérek fénypost.! :)