2011. május 22., vasárnap

Lucparti kiruccanás

A mai napot ismét a természetnek szántuk. Nem kell ki tudja mire gondolni, csak egyszerűen kimentünk a Luc partjára, és frisslevegőztünk: letelepedtünk, flekkent, miccset és zsiványpecsenyét sütöttünk, majd egy finom friss saláta kíséretében jó étvággyal elfogyasztottuk, István horgászott, legalábbis úgy tett, mintha horgászna:P, mi pedig lustálkodunk. A lányok dobálták a köveket a vízbe, próbáltunk aludni, de nem sikerült, aztán labdáztunk úgy, hogy miközben egymásnak adogattuk a labdát, először állatokat, majd neveket mondogattunk. Végül, du. 5 körül, mivel már eléggé fújt a szél és beborult, összepakoltunk és ha már úgyis a közelben jártunk, elmentünk Melindáékig. Feltöltöttem rebarbara-készletemet:D, kávéztunk, beszélgettünk egy kicsit, majd egyenesen hazajöttünk.
Érdekes módon, a hazaúton egyik csajszi sem aludt el, és a fáradtságuk  ellenére sem volt katasztrofális az este: jó hangulatban megfürödtek (a hajmosást szerencsére ma este István végezte:)), nyikkanás nélkül tűrték a törlési-fültisztogatási-körömvágási-krémezési (mert a fűszálak jól összekaszabolták szegénykéim lábait) procedúrákat, jóízűen belaktak a megrendelt rebarbaralevesből, instálás nélkül bebújtak a zsákjaikba, és minden hercehurca nélkül ment ki-ki a saját ágyába. Ilyen estét el tudnék fogadni minden nap!:)

A kiruccanáson nem készült fotó csak a lányok evéséről. De azok megérnek ám egy misét!:)

8 megjegyzés:

iri írta...

Nagyon aranyos kepek!Tudod kiktol aranyos?!

Veres Izabella írta...

Nagyon jokat szorakoztatok,a csajok meg biztosan nagyon jol ereztek magukat es az etvagyuk sem rosz ahogy lattom.Nagyon jo lehettett,tegnap mi unnepeltuk a Julia nevnapjat e smi is suttunk a kertben.puszika

Szitya írta...

Annyira tetszik, hogy miközben szemlátomást igazi "húsevők", a saláta is csúszik szó nélkül!
(ha maradt még rebarbarád, kukkants be a honlapunkra, éppen most tettem fel egy rebarbarás desszert-receptet!)
Puszi,
Szilvi

sedith írta...

Köszönöm.:)

Izabella, boldog névnapot Júliának!:) (Basszus, most volt Júlia-nap? Mert Borókánk Júlia is, de nálunk a névnapok nem sok jelentőséggel bírnak.)

Szilvi, naná, hogy csúszik a saláta, imádják, amiért nem győzök hálát adni az Istennek!:)
Köszi a tippet, megyek rögtön és megnézem a receptet!:)

iméon írta...

Köszönjük a szép és kedves köszöntőt. Aranyosak vagytok, hogy gondoltatok ránk. Szép hetet nektek. Noémi

Szitya írta...

Edith, kedves!
Ha ráérsz egy picit, nézzél be a blogomba, légyszi!
Puszi,
Szilvi

Veres Izabella írta...

Koszonjuk szepen Edith es mi is kivanunk utolag nagyon boldog nevnapot a Borokanak.

Kati írta...

Aztaaa, hogy' esznek!!! Édesek vagytok, nagyon!!! :-)))