2011. május 22., vasárnap

Lucparti kiruccanás

A mai napot ismét a természetnek szántuk. Nem kell ki tudja mire gondolni, csak egyszerűen kimentünk a Luc partjára, és frisslevegőztünk: letelepedtünk, flekkent, miccset és zsiványpecsenyét sütöttünk, majd egy finom friss saláta kíséretében jó étvággyal elfogyasztottuk, István horgászott, legalábbis úgy tett, mintha horgászna:P, mi pedig lustálkodunk. A lányok dobálták a köveket a vízbe, próbáltunk aludni, de nem sikerült, aztán labdáztunk úgy, hogy miközben egymásnak adogattuk a labdát, először állatokat, majd neveket mondogattunk. Végül, du. 5 körül, mivel már eléggé fújt a szél és beborult, összepakoltunk és ha már úgyis a közelben jártunk, elmentünk Melindáékig. Feltöltöttem rebarbara-készletemet:D, kávéztunk, beszélgettünk egy kicsit, majd egyenesen hazajöttünk.
Érdekes módon, a hazaúton egyik csajszi sem aludt el, és a fáradtságuk  ellenére sem volt katasztrofális az este: jó hangulatban megfürödtek (a hajmosást szerencsére ma este István végezte:)), nyikkanás nélkül tűrték a törlési-fültisztogatási-körömvágási-krémezési (mert a fűszálak jól összekaszabolták szegénykéim lábait) procedúrákat, jóízűen belaktak a megrendelt rebarbaralevesből, instálás nélkül bebújtak a zsákjaikba, és minden hercehurca nélkül ment ki-ki a saját ágyába. Ilyen estét el tudnék fogadni minden nap!:)

A kiruccanáson nem készült fotó csak a lányok evéséről. De azok megérnek ám egy misét!:)









8 megjegyzés:

iri írta...

Nagyon aranyos kepek!Tudod kiktol aranyos?!

Izabella:-Szabina es Julia írta...

Nagyon jokat szorakoztatok,a csajok meg biztosan nagyon jol ereztek magukat es az etvagyuk sem rosz ahogy lattom.Nagyon jo lehettett,tegnap mi unnepeltuk a Julia nevnapjat e smi is suttunk a kertben.puszika

Szitya írta...

Annyira tetszik, hogy miközben szemlátomást igazi "húsevők", a saláta is csúszik szó nélkül!
(ha maradt még rebarbarád, kukkants be a honlapunkra, éppen most tettem fel egy rebarbarás desszert-receptet!)
Puszi,
Szilvi

sedith írta...

Köszönöm.:)

Izabella, boldog névnapot Júliának!:) (Basszus, most volt Júlia-nap? Mert Borókánk Júlia is, de nálunk a névnapok nem sok jelentőséggel bírnak.)

Szilvi, naná, hogy csúszik a saláta, imádják, amiért nem győzök hálát adni az Istennek!:)
Köszi a tippet, megyek rögtön és megnézem a receptet!:)

iméon írta...

Köszönjük a szép és kedves köszöntőt. Aranyosak vagytok, hogy gondoltatok ránk. Szép hetet nektek. Noémi

Szitya írta...

Edith, kedves!
Ha ráérsz egy picit, nézzél be a blogomba, légyszi!
Puszi,
Szilvi

Izabella:-Szabina es Julia írta...

Koszonjuk szepen Edith es mi is kivanunk utolag nagyon boldog nevnapot a Borokanak.

Kati írta...

Aztaaa, hogy' esznek!!! Édesek vagytok, nagyon!!! :-)))