2011. április 22., péntek

Vakáció 3.

Kortyolgatom a forró citromos-mézes teát és írom az egyik anyagomat az Erdélyi konyhának. Közben meg láncban érik egymást a köhögőrohamaim. A mellkasom szakad le, érzem, hogy tele van lerakódással, de a tea-méz-köptető-antibiotikum-együttes még nem eléggé erős a likvidálására. Úgyhogy: ugatok jó nagyokat és várom a megkönnyebbülést.

6 megjegyzés:

VH írta...

Drága Edith!
Jobbulást kívánok m,mihamarabbi gyógyulást mert nagyon kellemetlen! Bevallom én is hasonló cipőben jártam,két hétig köhögtem amíg fel nem erősödtek,hogy végül az lett a vége,hogy végül elmentem idejében az orvoshoz. Szerencsére még időben,mert átment volna asztmába.Eleinte nem is mentem volna el,mert azt hittem ez csak egy szimpla köhögési roham. de amikor már kutyaugatásban kezdtem köhögni,már rászántam magam egy alapos orvosi kivizsgálásnak, a röntgent is beleértve.Volt minden: légcsőgyulladásom,arcüreggyulladásom:( Visszatérve a köhögésre,annyit köhögtem,hogy a végén már az oldalbordáim is kezdtek fájni minden mozdulatra,egy-egy köhögésre,tüsszögésre hogy a tegnap muszáj volt ismét orvoshoz menjek.Most meg kaptam orvosságot az idegzsába gyulladásra is :(

No,nem is zavarlak inkább kívánok kellemes húsvéti ünnepeket és sok-sok tojásfestést a lányokkal:)
Minden jót.
Hajni

Unknown írta...

Szia Edith!
Mihamarabbi gyógyulást kívánok neked!!! (És szerintem ne forrón igyad a teát, az nem jó köhögéskor, mert csak "ingerled" magad vele ... csak langyosan)
Puszi,
Szilvi

Izabella:-Szabina es Julia írta...

Kellemes husveti unnepeket kivanunk nektek es az egesz csaladotoknak!

Andici írta...

Kellemes Húsvétot Neked és családodnak, a lányoknak sok locsolót, és mielőbbi jobbulást kívánok! Sok puszi,

Andi & co. :)

Mónika írta...

Remélem azóta már jobban vagy!

Áldott békés ünnepeket kívánok nektek!

sedith írta...

Köszönöm szépen mindannyiótoknak, hogy még ma, az ünnepen is eszetekbe jutottunk! Békés, boldog húsvétot kívánok én isNektek családjaitok körében!!!:)

Sajnos, nem vagyok jobban, sőt sokkal rosszabbul vagyok, az, hogy tegnap végképp semmit sem pihentem, nem tett túl jót, ma reggelre jó lázasan ébredtem. De mostantól már biztos javulni fogok, mert ma du. már aludtam vagy 4 órát, mostantól csak pihenni fogok két napig, és az a rusnya váladék is már elkezdett felszakadozni.:)

Andici, hiányozni fogtooooook!:) Kriszta most is emlegeti Tomit!:)