2011. április 6., szerda

Kriszta szülinapja az oviban




8 megjegyzés:

Gál Edith írta...

Jajj, de aranyosak!! :)

fenci írta...

Boldog Szülinapot Krisztának! Már nagyon vártam milyen tortát készitesz - és hát ez is nagyon szép lett! A zselatinos torta nem olvasztja meg a fondantot?

sedith írta...

Edith, köszönöm!:)

Fenci, neked is köszönöm.:)
Nem, nem olvasztja meg, mert nem direkt teszem rá, ez nyilvánvaló. Ugyanúgy, mint más fondantos tortánál, ezt is kívül vékonyan bevontam margarinnal, illetve, hogy ne legyen túl instabil, már eleve úgy öntöttem formába a tortát, hogy a formát kiraktam babapiskótával. :)

Izabella:-Szabina es Julia írta...

Gyonyoruek alanyok,edesek a kepek, gyonyoru a torta mint mindig.puszika

Ági írta...

Edith! Ilyen tortát nálunk legfeljebb valamelyik látványcukrászdában lehetne venni jó sok pénzért, igaz annak biztosan nem lenne olyan íze, mint a tiédnek. Ez valami gyönyörűséges.
Most ezt Hanna is látta és ilyet szeretne persze...

Vivien írta...

Kedves Edith!

Nagyon sok boldogságot kívánok Krisztának és Neked születésnapotok alkalmából! :)

A torta, mint mindig gyönyörűűűűű! :)

Puszi.
Vivien

Szitya írta...

A tortáid szépsége előtt már sokszor leborultam... Most még hozzátenném, hogy az első kép a testvérekről annyira kedves, hogy egészen meghatódtam!
Puszi,
Szilvi

sedith írta...

Ágnes, köszönöm.:)
Hidd el, ha közelebb laknátok, többé nem kellene fájjon a fejed a szülinapi tortákon!:) Addig meg marad Móni pavlovája...:-DDDDD

Vivien, Szilvi, nektek is köszönöm!
Tudd meg, hogy én is meglepődtem a fotókon. Mások is készültek, de azokon rajta van szinte a teljes csoport és az engedélyük nélkül mégsem tehetem fel, de amiken ketten vannak, szinte az összesen így ölelkeznek. Azért jólesett nekem is ezt látnom!:)