2010. december 28., kedd

Karácsony harmad'napja

A tegnapi nap ismét sétafikálós-látogatásos volt. Ezúttal megint mi vendégeskedtünk.

Negyed 1-kor valahogy sikerült felébreszteni Istvánt, és kb. fél 2-kor elindulni.
Mivel Melinda cégbuliba ment 5-kor, legelőször hozzájuk mentünk. Kávéztunk, beszélgettünk egyet, tőlük pedig Józsiékhoz mentünk, hogy Ákos keresztfiúnknak elvigyük az ajándékot. Náluk is maradtunk egy félórácskát, majd Idecs felé vettük az irányt. Lassan lehetett haladni, mert latyakos volt az út és tisztességesen havazott is.

Amikor megérkeztünk, Ani éppen altatni akarta a lányokat. Ahogy megláttak viszont, kiugrottak az ágyból, Kriszta pedig - aki előző nap hallani sem akart elmenetelről - felvetette azt a lehetőséget, miszerint az lenne a legjobb, ha nyárig haza sem mennénk. Igaz, végül alábbhagyott, tavaszig is jó lett volna, amikor meg indulni készültünk, a világ pénzéért sem maradt volna le. :D Még nem érkeztünk Régenbe és egyik jobbra, másik balra dőlve aludt. Idecsen sem maradtunk túl sokat, késeiebédeltünk egyet, köszöntöttük Édesapámat János napja alkalmából, kicsit beszélgettünk és már el is repült az idő.

Itthon Kriszta felébredt, Boró meg 9-ig húzta a csendest. Végül megébredt és majdnem éjfél volt, mire sikerült őket lefektetni. Én azalatt interneteztem egy kicsit, István pedig elaludt két perccel azután, hogy hazaérkeztünk.

Hát így telt az ünnepünk. Éppen jó volt. Voltunk látogatóban is, voltak vendégeink is, mulattunk is, de tudtunk pihenni is. És ráadásképpen a bál éjszakáján havazni kezdett, amikor onnan hazaindultunk, már kétujjnyis hó volt az utakon és sűrűn havazott. Tegnap meg egy pillanatra sem hagyta abba. Mára jó arasznyi a hóréteg és most is csak azért nem hull, mert túl hideg van hozzá. :)
 Bárcsak ilyen lenne az összes karácsonyunk!

3 megjegyzés:

Anna írta...

Karacsony harmadnapja nekunk is kirandulos lett. Egesz Szilagysagig mentunk.
Boldog Uj Evet nektek.

Bogár és Gerti írta...

:) Jó mozgalmas ünnepetek volt ;)
Örülök, hogy elégedettséggel tölt el titeket.
Sok boldogságot kívánunk az ünnepek további részére!
Puszi

Izabella:-Szabina es Julia írta...

Boldog Uj Evet kivanunk az egesz csaladnak