2010. december 2., csütörtök

Boróka beteg

Bár szerencsére nem látszik annak.

Kedden délután hívtak az oviból, hogy 38,5 a láza és fájlalja a fülét. Miután Kriszta felügyeletét elvállalta egy ovistárs anyukája (mert persze, hogy akkor történik minden "jó", amikor István többszáz km-re van itthonról, amikor Anyuék pár napig nincsenek itthon, illetve a "szomszéd" Zsolt is már ivott egy pohárka bort), Boróval szépen elbuszoztunk a fül-orr-gégészeti sürgősségre, ahol megvizsgálták. Középfülgyulladás. Augmentin, Nurofen, orrspray. S bár tegnap is állandóan fogdosta a fülét, tehát biztos, hogy fáj neki, egész nap hősiesen bírta a gyűrődést. Csak egyedül a rossz étvágya emlékeztetett arra, hogy valami baja azért mégiscsak van. Remélem, hamar letudjuk a "dolgot" és addig nem betegszik meg senki más a családból, mert már kezdem unni az antibiotikumok látványát!!!




7 megjegyzés:

Renáta baba írta...

Gyógyulást!! Sajnos mi is állandóan valamivel küszködünk,most épp náthával.

Izabella:-Szabina es Julia írta...

Gyogyuljatok meg nagyon hamar,nalunk is betegek a lanyok.edesek a kepek

Vivien írta...

Jobbulást kívánok a kis szőke Hercegnőnek!!! Remélem, Kriszta nem kapja el!

Puszi.
Vivien

VH írta...

Hű,de szépek vagytok,hogy csoda jó nézni titeket:)Rég nem láttam ilyen vidám képet hármasban,mint amilyen az utolsó.

Bogi is volt már beteg két hétig,de hiába kapta az antibiotikumokat csak nem gyógyult meg az orvosságoktól.(igaz,volt hörgő.és mandulagyulladása is) Végül természetes gyógymódhoz kellett folyamodjunk,s így már gyorsabban gyógyult. Nem is beszélve a homeopátiáról,mert azt mondják ettől hamarább lehet gyógyulni.Ebben az évben már nem is megy oviba,majd csak jövőtől. 27 gyerekből csak 12 jár most Boginak a csoportjában.

Óvatosak vagyunk, már csak Zselyke miatt is:)

Kívánok nektek gyors gyógyulást:)

Puszi

Ági írta...

Szia!

Remélem az Augmentin megtette a hatását. Hidd el minden évben erősebb lesz Boróka és nehezebben kapja el a betegségeket. Én legalábbis ezt tapasztalom az enyémeknél. Míg babaként és piciként sokszor voltak betegek (Hála Hanna oviból hazacipelt vírusai, bacilusai miatt) idén alig folyt az orruk is. Márpedig Borókának is van egy nővére, ráadásul közösségbe jár ő is, vagyis ezek elkerülhetetlenek szinte.

És persze, hogy olyankor történik, amikor nincs senki a közeledben. De aztán mégis lett..ez pedig jó érzés lehet!

Millió puszi Borókának és neked is!

Ági

Vivien írta...

Kicsi Borókának nagyon boldog névnapot kívánok előre is, mert holnap nem biztos, h lesz lehetőségem a köszöntésre!

Remélem, mára meggyógyult a Lányzó!?

Kellemes hétvégét kívánok Nektek!

Vivien

sedith írta...

Köszönöm, mindenkinek, javulgat a kisasszony! Az antibiotikumot kapja egy hétig, kedden du. kell visszamennünk kontrollba, de remélem, mindent rendban találnak!

Mindenkinek kitartást,a ki ilyen-olyan nyavalyákkal küzd!!!!

HAjni, én is szeretem a természetes gyógymódokat, mindig azzal kezdjük először a gyógyítást, illetve már magát a megelőzést. De van, amikor nem lehet azzal gyógyítani. És ez most egy olyan eset. Csak segíteni tudja.

Ágnes, ez tényleg így van, tavalyhoz képest már Boróka is ellenállóbb, szerencsére!:)

Vivien, nagyon köszönöm. Kicsi drágám nevében is!:)