2010. augusztus 17., kedd

Ezt népszerűsíteni kell!!!!

A minap olvastam Hajninál a Balu Kalandparkról. Meglepődtem, amikor olvastam róla, de hihetetlenül jó érzéssel töltött el, hogy ilyesmi létesült nálunk. Aztán... azt hittem, valami kis akármi, amivel csak csalogatják a jónépet, majd a helyszínen ér a csalódás: ó, hát ez csak ennyi? De... Nem hagyott nyugodni a gondolat, amióta olvastam róla és rákerestem. Egy interjút találtam a kalandpark tulajdonosával, Kristály Péterrel, és elámultam a dolgokon. Csodálatos. Nekünk ezt látni, megtapasztalni kell. És úgy gondolom, hogy ez másoknak is hasznos lehet.
Az interjút ITT lehet megtalálni. A kalandparkot meg Hargitafürdőn, a Hargitán át vezető úton Csíkszereda és Székelyudvarhely között.

Fotó: INNEN.

6 megjegyzés:

Izabella:-Szabina es Julia írta...

Klasz hely lehet ,gondolom ti el is mentek oda szetnezni.pusizka

Anna írta...

Jaj de rendes vagy!!! Itt vagyunk egy dobasnyira tole...!!! Hatha osszejon egy kis kirucc. Kosziiiiiiiii!!!

Mónika írta...

Jaj, de jó!!!
Alkalomadtán (szeptemberben) ki is próbáljuk!!!

:)))
Gondolom, hogy útba esik, jövet-menet...

Anna írta...

Kipróbáltuk!!! Ill. a család férfitagjai... Nagyon szuper volt! Igazi kaladpark, de a kicsi gyerekeket otthon kell hagyni. Talán jó lenne ha lenne egy kis játszóterük a kisebbek számára egy kis hintával csúszdával stb. Nagyon köszi a népszerűsitést.

sedith írta...

Jaj, Anna, úgy örülök! :) Én is nagyon várom már, hoyg eljussunk, főleg a tiroli pályájukon szeretnék végigcsúszni!:P
Pedig az interjúban azt ondja a pasas, hoyg van egy kis részleg direkt a 3 éven aluliaknak is, és a képen éppen az a részleg lenne rajta: mintha hintákat látok ott.
De mindegy, még eldől, hoyg ki és háynan megyünk. Illetve, hoyg mikor.

Anna írta...

Bocsánatot kérek, én csak a férjem leírása alapján mondtam amit mondtam. Ugyanis megkérdeztem hogy ha Telmát is vittük volna lett volna nekivaló játszótér is? Erre azt mondta hogy nem látott semmit kicsiknek. De az nem csoda, főleg ha nem is kereste akkor biztos nem látta! Még 1x bocsi!!! Nekik NAGYON jól telt.