2010. június 4., péntek

Grrrrrrrrrrr......

Ha valaki még azt mondja egyszer nekem, hogy azért hízok - vagy legalábbis azért nem tudok fogyni - mert "olyan finomakat főzöl", nem is tudom, mit csinálok vagy mit mondok neki. Grrrrrrr..... mérges vagyok, amikor ilyeneket hallok. Még sosem hallottam, hogy a finom ételektől hízna valaki. A mennyiség már más kérdés, természetesen, de jól lehet lakni ésszerű határok között is, nemcsak úgy, ha bezabálunk! Aki zabál, magára vessen. És azért úgy gondolom, hogy én távol állok ettől! Ha valaki úgy gondolja, hogy 1-2 szelet sütemény, torta megevése egyenlő a zabálással, az semmit sem tud az ésszerű táplálkozásról.

A hízást mindenki csak az evés számlájára teszi vagy jaj, hát annak az anyja is kövér mondással a génekre keni a hibát, de eszébe sem jut, hogy talán van valami a szervezetben, ami gátolja a fogyást, illetve hízékonyságra hajlamosítja a testet. Pl. a pajzsmirigy-alulműködés. Vagy bármi más. És van akinél a kezelés beválik, de van, akinél nem. És lehetne sorolni. Persze, a gének is szerepet játszhatnak, de tudok nádszál-gyereket kövér anyától-apától. Vagy fordítva.
És akkor jönnek nekem a finomkajás szöveggel.
Kérdem én, jobb lenne, ha szalámis kenyeret ennék egész nap? Biztos lefogyhatnék! Tehát: főzés=hízás, finom étel=hízás, jóízű evés=hízás. Levegővétel nem hízás, véletlenül? Tényleg mérges vagyok!

3 megjegyzés:

VH írta...

Szégyellje magát az aki ilyeneket állít,még akkor is meggondolatalanságból mondta vagy azért mert irigy lehet,hogy milyen jókat főzöl.Legyen az bárki,csak ezért mondhatta!!!De jogos a felháborodásot'' Azt hiszem tőled kell példát vegyek,hogy én is kiírjak magmaból mindent ami fáj vagy akár megsértettek vagy hasonlót,mert ebből van bizony sok.
Tegnap én is felmérgelődtem mert az orvos azt mondta sokat híztam,pláne jól érzem magam a bőrömben,és neki ehez semmi köze.Nem is eszek sokat csak annyit amennyi jól esik és amit kívánok és így helyes.Mindemellett vtam9iokat szedek ami valóban hízlal,de nem az ételtől híztam.Ha jól esik valakinek az amit eszik attól nem lehet hízni,csak akkor ha bánatában tömi valaki magába az ételt mindenféle válogatás nélkül akkor az hízlal mert az be van építve az agyban vagy hasonló.

Fel a fejjel s ne vedd fel az ilyeneket,még sok rosszindulatú megjegyzéssel fogunk talalkozni az életben.

Puszi

Loihi írta...

Ki bántott? GRRRRRRRRRRRRRRRRRR
Szerintem aki jól tud főzni, az könnyebben fogy, ugyanis el tud készíteni kalória, illetve szénhidrátszegény ételeket is ízletesen.
Vagy rosszul gondolom?
Egyébként teljesen jó csajszi vagy, más kérdés ha nem érzed jól magad a bőrödben. Akkor fogyózz, de ne önkínzással!
Pussz
Ja, képzeld a kifőztükön nem tudok belépni, mert elfelejtettem a jelszavam.Na ilyenkor mi van? Regezzek újra?

Izabella:-Szabina es Julia írta...

Tenyleg ki bantot!
Igazad van anya a finom etelek elfogyasztasa nem hizas,en is tudom mert eszek es hizok is pedig nem zabalok es finom eteleket eszek.Ne hallgas senkire te nagyon okos es ugyes no vag es jok a gondolataid azokat kovesd ne masra hallgas mert mindenkinek mas a velemenye.pusizka