2011. szeptember 25., vasárnap

Van autóm

Na, ez nem annyira újdonság, mert eddig is volt, de most egy másik van. Múlt hétfőn eladtam a régit. A zöldet, ami majdnem 4 évig szolgálta a családot hűségesen, és röpke egy hónapig engem. Megpityeregtem. Mint ahogyan a régi pirosat vagy azelőtt a Trabantunkat is.
Én adtam el. István több héten át kivitte a piacra, sikertelenül. Én kivittem múlt vasárnap, és reggel kilenckor már jöttünk el onnan, vevőstől. Előleget hagytak, majd hétfőn elvitték.
Tegnaptól pedig van új autóm. Azaz nekem új.:) Egy 2003-as, kicsi ügyes Ford Fiesta. Ajándékba kaptam. Nem is láttam, csak amikor hazahozták nekem. István küldte. Fura, nem? Tegnap hajnalban Magyarországra indult, zenélni, és útközben, Zilahon, megvette. Zsoltékat vitte el Zilahra autót venni, és ők hozták haza nekem. Szigorúan úgy, ahogy István meghagyta nekik: piros masnival a tetején.:D:D:D:D
Már alig várom, hogy ma hazaérkezzen, hogy megköszönhessem neki. VAN AUTÓM!!! :-)))))))))

12 megjegyzés:

Agi írta...

Nagyon nagy gratula hozzá...és a jogsihoz is nagyon ügyes vagy!!!:))

Ági írta...

Ejha! Tud a te urad romantikus lenni ha akar! Gyönyörű, kedves, megbízható, nőies kis autó. (az enyémet is ezekkel a jelzőkkel illetném egyébként :-))
Vigyen el benneteket biztonságban sok helyre.
Puszi
Ági

Mónika írta...

Ez ám, az ajándék!
Szép nagyon.
:D
Sok örömöt kívánok neked az új autódhoz, és balesetmentes vezetést az utakon.

Volt valami külön apropója ennek a nagyszerű meglepetésnek?

Loihi írta...

Nem tudom elment-e az előző bejegyzésem. Ha nem, akkor újra szívből gratulálok hozzá. :-9

iméon írta...

De romantikus! :) Piros masni, futár, régi-új autó! Sok szép utat kívánok nektek vele. Puszi.

sedith írta...

Köszönöm mindenkinek!:)

Móni, csak annyi apropója volt, hogy most van jogsim, ahhoz meg autó is kell, mert ugye, ketten (sokszor) ötfelé nem boldogulnánk eggyel. (Az más kérdés, hogy azt nem is merném még vezetni.:P) És mivel a régi már megérett az eladásra ('97-es volt), és azt most kellett eladni, amíg még kitűnő állapotban volt, hát újat kellett venni. Mondjuk, nem volt 100%-os meglepi a dolog, mert azért tudtam róla, de nem láttam, nem próbáltam ki, és meglepetésként küldte haza. Mondjuk, én nem is hittem, hogy meg fogja venni, gondoltam ez is egy az olyan sok közül, ami fotón és leírásban tökéletes, a valóságban meg nem éppen az. :P

VH írta...

Bocsi,hogy későre jövök,de az igazság,hogy ritkán írogatunk időhiány miatt.

Igy hát utolsók között kívánom,hogy használd boldogan ezt az amolyan finom,, Edithes kocsit,,:)) Azért mondom,mert sokáig-sokáig elnéztem a képet s rájöttem,hogy hiába na,de nagyon talál hozzád:) Pont neked való ez a kocsi.
Gratulálok!!!Használd büszkén.

U.I remélem még fogsz írni:) Én is csak rengeteg dolog történt,hogy nincs erőm írni.
Sok puszi

Sz. Zita írta...

Hú, de szuper, főleg a masni a tetején :))
Gratulálok :)

sedith írta...

Hajni, köszönöm!:) Persze, hoyg írok, csak éppen tudjak egy kicsit fellélegezni!:) Hajrá, neked is.:)

Zita, köszi! :) Tényleg szuper, nagyon szeretem, csak már vezethetném is. Szerdáig viszont még "tacspadon" vagyok, mert akkor lesznek meg az új személyik, amikor piros számot vehetek ki rá.

VH írta...

Köszönöm:)) Semmit nem szeretnék elkiabálni,de tényleg igyekszem,hogy én is sorra kerüljek. Már meguntam,hogy mondják ,,Hajni te olyan sovány vagy,,:P Ilyenkor persze magyarázom,hogy mennyi felé futottam gyalogosan,nem is beszélve a napi 10 le-fel 30 lépcsőfok mászkálásról( házban lakunk és többször megyek le az udvarra,cipelem a kicsit is). Néha fárasztó:) Sok a program is.... két gyerekkel futok többfelé. Hosszú távon lehetetlen ez.

sedith írta...

Hajni, bár nekem mondanák azt, amit neked!:))))))

Kati írta...

Hát, ez besz@rás!!!!!!!!
De jó!!! ...az urad is de jó!!! :-DDD
Nekem is küldhetne egyet. :-D
...és az a masni a tetején!!!
(Irigyellek, mert anniyra jó, amikor kreatívak, meg ötletesek az uraink...és az enyém mostanában sajnos nagyon nem az. :-P)