2011. szeptember 30., péntek

Holnap irány Parajd!

Holnap lesz Parajdon a töltöttkáposzta-fesztivál. Még sosem voltam ezen a rendezvényen, bár tavaly majdnem lett volna alkalmam, ha nem éppen Udvarhelre kellett volna mennem. Idén viszont, Isten segedelmével, megyünk. Családostól - Istvánnal, lányokkal, Anyuval -, de nagyobb családostól is: az Erdélyi konyhával. Sok-sokféle töltött káposztát főzünk; most éppen azon ügyködöm, hogy az egyiknek összeállítsam a töltelékmasszáját.:)
Remélem, nem hiába készülünk ekkora elánnal!
Aki erre jár, kedve és ideje van, látogasson holnap Parajdra, de úgy készüljön, hogy enni csak kb. du. 5-kor lehet majd a különféle káposztákból!

3 megjegyzés:

Agi írta...

jajjj de jó is lenne menni, én már pár éve készülődők menni egy ilyen káposzta fesztiválra!
Jó szórakozást és főzőcskézést!!!

Ági meg az angyalai írta...

Parajd szó láttán megdobbant a szívem...de hisz úgyis tudod. Tavaly Móniék voltak a káposzta fesztiválon. Biz Isten mennék én is ha közelebb lenne és hamarabb oda lehetne érni autóval. (Tényleg..nem tervezik az autópálya bővítést arra? Még mindig az a rövid szakasz van meg? Csak a hosszú út tart vissza attól, hogy újra elmenjünk felétek.

Ágnes

Mónika írta...

Barátaink közül, most is mentek ki páran! :)
Fantasztikus volt a tavalyi káposztafesztivál, nagyon finomat főztek az erdélyi konyha lányai, még most is a számban érzem az ízét...
Várom a beszámolódat, ha már a finomságokat nem kóstolhatjuk, legalább a nyálunkat csöpögtethessük!
:D