2011. szeptember 30., péntek

Holnap irány Parajd!

Holnap lesz Parajdon a töltöttkáposzta-fesztivál. Még sosem voltam ezen a rendezvényen, bár tavaly majdnem lett volna alkalmam, ha nem éppen Udvarhelre kellett volna mennem. Idén viszont, Isten segedelmével, megyünk. Családostól - Istvánnal, lányokkal, Anyuval -, de nagyobb családostól is: az Erdélyi konyhával. Sok-sokféle töltött káposztát főzünk; most éppen azon ügyködöm, hogy az egyiknek összeállítsam a töltelékmasszáját.:)
Remélem, nem hiába készülünk ekkora elánnal!
Aki erre jár, kedve és ideje van, látogasson holnap Parajdra, de úgy készüljön, hogy enni csak kb. du. 5-kor lehet majd a különféle káposztákból!

3 megjegyzés:

Agi írta...

jajjj de jó is lenne menni, én már pár éve készülődők menni egy ilyen káposzta fesztiválra!
Jó szórakozást és főzőcskézést!!!

Ági írta...

Parajd szó láttán megdobbant a szívem...de hisz úgyis tudod. Tavaly Móniék voltak a káposzta fesztiválon. Biz Isten mennék én is ha közelebb lenne és hamarabb oda lehetne érni autóval. (Tényleg..nem tervezik az autópálya bővítést arra? Még mindig az a rövid szakasz van meg? Csak a hosszú út tart vissza attól, hogy újra elmenjünk felétek.

Ágnes

Mónika írta...

Barátaink közül, most is mentek ki páran! :)
Fantasztikus volt a tavalyi káposztafesztivál, nagyon finomat főztek az erdélyi konyha lányai, még most is a számban érzem az ízét...
Várom a beszámolódat, ha már a finomságokat nem kóstolhatjuk, legalább a nyálunkat csöpögtethessük!
:D