2011. július 8., péntek

Hurrá, nyaralunk!

Holnap este indulunk; ha Isten is megsegít, vasárnap hajnalban megérkezünk. Én nagyon várom.:D István még mindig semleges (szerintem viszont ő is várja, csak inkább visszafogottabb, hogy nehogy csalódás érje - ezt majd elmagyarázom, ha visszajöttünk.).:S A lányok csak annyit tudnak, hogy kirándulni fogunk, és majd megyünk "standja".:P Nem mondtuk nekik, hogy ne legyen túl nehéz kivárni.
Lassan bepakolok, holnap némi kaját kell készítenem az útra és első napra, és remélem, pihenten - holnap du. az egész család aludni készül:) - nyugodtan, sikerül elindulni.
Hurráááááá, nyaralunk!:)
Fotó: INNEN

15 megjegyzés:

Izabella:-Szabina es Julia írta...

De jo hogy mentek nyaralnbi,de hova is/Remelem nagyon jo idot fogtok ki magatoknka,mi amikor voltunk nyaralni annyira nagy kanikula volt egesz heten vagyis mindennap.Utana csak esett es esett az eso.Tegnap ota ujra nagy meleg van.puszika

VH írta...

Dága Edit

Úgy örvendek,hogy végre mentek nyaralni:)) Alaposan rátok fér!! Nagyon kíváncsi lettem,hogy hová mentek nyaralni? Azt nem tudom kivárni:)
A férfiak már csak ilyenek,nem vernek nagydobra semmit,és valóban hallgatnak mindenről.Még azt se mondják el,hogy mi a fene nyomja a lelküket. Úgyhogy már megszoktam,hogy nem kérdezősködök,s azt hiszem így jobb is.

Kellemes utazást kívánok nektek!

U.i Valahogy irjad meg nekem,hogy hová és hány napra mentek ( nem egészen értem, hogy holnap este mentek és máris vasárnap hajnalban itthon is lesztek?).Vagy inkább vasárnaphoz egy hétre jösztök haza?

Sok puszi

sedith írta...

Izabella, Hajni, köszönjük szépen!:)

Izabella, azt hiszem, jó időpontot választottunk, mert 30-32 fokos melegeket mondanak a meteoromókusok, és esőt sem ígérnek.

Hajni, a fotó talán mégiscsak elárulja, hogy hová megyünk. A tengerpartra. Az itthonira.:) És holnap este indulunk, vasárnap pedig hajnalban érkezünk meg. Egyszerű.:) Jövő pénteken indulunk haza, gondolom, akkor is csak estefelé.:)

Agi írta...

Nagyon jo szorakozast kivanok es jo utat nektek!!!
Jo lesz a lanyok nagyon fogjak elvezni az tuti!
A reggeli jo sos paras levegot ne hagyjatok ki!
Puszi nektek

VH írta...

Igen,azt láttam,hogy tengerpart,csak nem tudtam hová:)

Most már értem a menetrendet:)
Jó pihenést!

Sok puszi

VH írta...

Rég nem utaztam,s hirtelen nem gondoltam át:)
Bocsi

sedith írta...

Hajni, nehogy már!:) Utólag belegondoltam, hogy annak, aki nem tudhatta hová megyünk, nem volt annyira egyértelmű minden. :)
Köszi, hogy írtál. Bizony, nálatok is elkelne egy kis nyaralás! Mentek valahová a nyáron?

sedith írta...

Ági, azt mindenképpen!:) Krisztának amúgyis aktuális lenne, mert éppen a vége felé van a Singulair-szedésnek. (Megelőzésképpen. Elmúlt a köhögése a múltkor, a mellkasa mégis hörgött, néha sípolt. Amióta szedi, teljesen rendbejött.)
Köszi neked is a jókívánságokat!:)

VH írta...

Köszönöm szépen,bizony elkelne egy nyaralás nálunk:) Csak az a gond, hogy Zoltán nem szeret nyáron utazgatni! Ha nyaralni fogunk, akkor ősszel és télen kerítünk sort rá:) Egyébként nyáron van kertészeti munkája is, úgyhogy nem nagyon fér be a nyaralás minálunk. Igaz,most Zselyke miatt amúgy se mennénk,csak a közelben Brassó-Segesvár-Szeben.

Sok puszi

Natimi írta...

Jó nyaralást,kellemes pihenést!Szuper,hogy sikerült jó időpontot választani:))..mármint az időjárásra gondoltam,mert az elmúlt hét nem lett volna kellemes:(

Na de,hurrá nyaraltok és jó időt kaptok!

Jó utat,vigyázzatok magatokra!Várunk haza a sok képpel,élménnyel:)
Puszillak!

Kósa Márta írta...

Fényvédőből a legerősebbet vidd, nagyon éget a nap!
Mi kéthee voltunk, unokám szerencsésen megúszta leégés nélkül, az 50-es krémmel...
Jü nyaralást!

sedith írta...

Márta, köszönöm a jókívánságokat és a jótanácsot. Sajnos, a lányoknak csak 30-assal vagyunk felszerelkezve, de talán mégis megússzuk leégés nélkül. Legfeljebb egész nap csak kenegetem őket.:)

Andi&Tomi írta...

Nagyon jó pihenést,szórakozást Nektek.Használjátok ki ezt a szép időt :)Remélem mikor mi megyünk akkor is ilyen jó időnk lesz.:)Jó utat,vigyázzatok magatokra!

iméon írta...

Érezzétek jól magatokat, remélem zökkenőmentes utatok volt. Szép időt, pihenjetek sokat. Puszi.

Kati írta...

Hú!!! Milyen titokzatos vagy!!! ...de elolvastam ám a bejegyzéseket, és megtudtam, hogy melyik tengerpartra készültök. :-)))

Most már ott vagytok és remélem, jól érzitek magatokat, minden úgy alakul, ahogy terveztétek! :-) Jó pihenést!