2011. július 4., hétfő

Kiállítás és borkóstoló

Úgy adódott, hogy múlt pénteken is voltam egy kiállításon. Ezúttal gyönyörű fotókat tekintettünk meg, amiket az erdélyi származású, Németországban élő Puskás György fotóművész készített.

MÉRGES VAGYOK!!!! SŐT, EGYENESEN DÜHÖS!!!

Megírtam ezt a beszámolót, szerintem aranyosra, viccesre, csattanósra sikeredett, és amikor közzétettem volna, kiadta, hogy egymással ütköző parancsokat vagy mi a búbánatot adtam és mindent eltüntetett, amit a fenti két sor után írtam. Nem tudom újraírni. Az ilyesmi nem megy. Idáig megvolt hozzá a hangulatom, ha újrakezdeném, csak kényszer lenne, és érződne rajta az erőltetettség. Amit megírtam, az lazán jött, ösztönből. Hogy a csuda vigye el! Legszívesebben sírnék, de az sem fogja megoldani, sajnos. :( Kár.

2 megjegyzés:

iméon írta...

Ez nagyon rossz érzés, ismerem. Bár korántsem tudok olyan jól, gördülékenyen és sziporkázóan írni, mint te, de tűnt már el pár bejegyzésem. Főleg azok, amiket sokáig írtam. Én azóta mentés előtt kijelölöm, kimásolom, mentem. És ha eltünteti, új bejegyzés, beillesztés, mentés. Így tuti. Szerintem a rendszer x idő után kiléptet minket a mi biztonságunk kedvéért.

Szép napot!

sedith írta...

Noémi, régebb én is szoktam menteni a bejegyzéseimet, sőt, egy ideig word-ben írtam meg, és utána másoltam csak be, de azért az is plusz időt vesz fel, és az az igazság, hoyg ilyesmi nagyon ritkán fordult elő mostanában, így én is elkényelmesedtem.
Úgy látszik, hogy a jó öreg copy-paste mégsem megy még ki a divatból. :)