2011. március 2., szerda

Tavasz van

Még törékeny, még csalóka és tudom, hogy múló, de a március igazi tavaszként robbant be: tegnap is enyhe idő volt, ma viszont igazi tavaszi időjárás örvendeztetett meg: langyos levegő, hétágra sütő nap.
Ezen a télen semmi bajom nem volt az időjárással, nem voltam depis miatta egyáltalán. Azt hiszem a hideg volt az oka ennek, és az, hogy tulajdonképpen igazi tél volt, nem esővel, sárral, locs-poccsal, hanem hóval, igazi hideggel, faggyal. Azért ma jólesett ez a derű. Jókedvvel mentem dolgozni, és még meglepődtem, amikor az alvás után felhúztam a zsalukat: elfelejtettem, miylen szép idő volt kinn.
A lányokkal este akváriumot készítettünk, hasonlót ahhoz, amit ma a gyerekek készíettek az oviban a kolléganőmmel.:) Nagyon élvezték a lányok: én vágtam, ők rajzoltak, ragasztóztak és mindketten ragasztottak. Megmutatom, csak töltsem fel a gépre!:)

Tegnap megvolt Krisztáéknál a farsang, ügyes kis összeállítást-bulit hoztak össze az óvó nénik, dicséret nekik érte.:) A fotók külön bejegyzésben jönnek majd.:)

Ma volt Szidinek a születésnapja, betöltötte a 18 évet. Isten éltessen, Szidike! Tündi és Alpár járt nálunk ma, sajnos orvosnál voltak, Alpárnak kemény homloküreg-gyulladása van.

4 megjegyzés:

Izabella:-Szabina es Julia írta...

Erdekes az idojaras, nalunk meg imit amot havazot,de volt ma sok oras napsutes,irto hideg es szornyu szel,de a hoviragok mar kinyiltak,SZoval talan jonn a tavasz

ilgya írta...

Hol van tavasz???????
Itt hétágra esik a hóóóóóóó

Mónika írta...

Eddig nálunk is tavasz volt egészen ma estig...
-azóta szakad a hó!
:(

sedith írta...

Hát, sajnálom a havat, ahol az van, de biztos lesz még nekünk is részünk benne. Ereje viszont már úgysem lehet!!!:)