2011. március 13., vasárnap

Javulóban

Bár még korántsincs jól. Ma is előjött párszor a hányingere, de nem hányt. Enni eszegetett, de nem túl nagy meggyőződéssel. Azért éhes volt, mert mindig kérte az ételt, csak végül nem volt túl nagy kedve, étvágya hozzá. De a reggel nagyon jókedvűen, frissen, harsányan ébredt. Ma délben voltak lenn is, biciklizni. :)


 
 Tiszta hülye ez a blogger már megint. Most csak egyenként lehet képeket feltölteni?????? Hát erre kinek van ideje????? Kezd az agyamra menni a sok hülyeségével! Ha sokat izélget még, szolgáltatót váltok!

8 megjegyzés:

Izabella:-Szabina es Julia írta...

Orulunk hogy gyogyulgatok,bicajozas de jo!

Izabella:-Szabina es Julia írta...

Hu mennyi jarganyotok van nektek is,edesek a lanyok.Lattom nalatok is meleg van e stavaszi oltozet.puszika

Szitya írta...

Érdekes, Edith... Nekem hagy feltölteni annyi képet, amennyit csak szeretnék! Gyógyuljatok most már teljesen meg, hiszen látszik a képeken, hogy a tavasz Erdélybe is megérkezett!
Puszi,
Szilvi

sedith írta...

Szilvi, eddig nekem is hagyta, most viszont nem enged csak egyetlenegyet kijelölni, és minden egyes kijelölés után feltölteni, majd a következőt kijelölni és így tovább. Ezért állok értetlenül, hogy most mi van?! és most nem az Opera hibája, mert ugyanezt csinálja Mozzilla alatt is.

Sz. Zita írta...

:)
Draft.blogger-t használsz? Mert azzal sokkal könnyebben lehet dolgozni, nem vacakol annyit.

sedith írta...

Megoldottam, végül, Zita! Nem tudom, mi a draft.blogger.

Sz. Zita írta...

http://www.bloggersbloggers.com/2010/01/blogger-in-draft-iranyitopult.html
Amióta itt olvastam, ezt használom, és nincs bajom vele, több mindent is tud. puszi

sedith írta...

Zita, biztos velem van a baj, de semmi különbséget nem látok a blogger in draft és normál blogger között. Szóval nem látom a pláne-t benne.:D
Mi az,a mit többet lehet csinálni? Ugyanazok az ikonok, ugyanazok az opciók, minden megegyezik! Akkor mi a plusz benne, mégis? Mert lehet, hoyg van, csak én nem látom, nem találom.