2011. március 16., szerda

Gyönyörű idő

Napok óta kánikula van mifelénk. Nem túlzok, volt már 20-21 fok is.Múlt kedden éjjel, amikor a bál volt, csak amúgy röpködtek még a mínuszok, hajnalban -10-ben jöttünk haza, hétvégén meg már +15-20 fokok voltak.
Nem mintha bárki is bánná a szép időt, a napsütést, a meleget, na nem! Bizony most már mindenki várta, várja. A gyerekek tomboltak az udvaron ma (még túlságosan is, történt is egy kisebb malőr:(), Krisztáék délelőtt és délután is voltak lenn játszani. Mert ma már ment oviba  kicsi drágám. Még nem eszik túl jól, de idővel hátha visszajön a régi étvágya is.
Boróka pedig ma (?!) gyönyörűszép kokárdával jött haza, beragasztottuk a pirospontos/jutalmas füzetébe és büszkén "számolgatta" az egylapon lévőket: pijospont, pijospont, pijospont... kokájdaaaaa! No meg azt énekelte, hoyg: A jó lovas katonának de jól megyen dolga. Azt hittem leesek a székről, amikor meghallottam. Nem semmi az óvó néni, hogy ilyen nehéz dallamú dalt meg tudott tanítani a kiscsoportosoknak! Aztán Kriszta is megtanulta és hárman dalolásztunk, miközben .... tojásokat festettünk. Igen. Kellett.:)
Ma egésznapos voltam. Jó fárasztó nap volt, de mégsem szívott le egészen. Biztos a jóidőnek köszönhető részben ez. Holnap megfestem a másik adag tojást is, majd fotózok és befejezem az anyagot, közben meg tortát fogok készíteni: délelőtt sütöm a lapokat, délután-este összerakom. Rendelésre készül, egy kislánynak. Remélem, jól sikerül!
Dióhéjban ennyi történt/történik mostanában velünk.

1 megjegyzés:

Izabella:-Szabina es Julia írta...

Szuper jo az ido es szerintem mindenki orul a jo melegnek a tavasznak.Nlattom ti is kihasznaljatok az idot es kimentem jatszani.Tenyleg ugyes az ovoneni hogy ilyen dalokat tanit a kicsiknek ,te meg anya biztosan szep tojasokat festesz.puszika