2011. február 20., vasárnap

Éldegélünk

Bizony, éldegélünk, jól vagyunk, holnaptól már Boróka is megy oviba.

Kriszta kedden mesemondó versenyen vesz részt, A csudaállatok című mesét fogja elmondani.

Szintén kedden lesz a farsangi mulatság a mi csoportunkban, lázasan készülődünk és drukkolunk, hogy jól sikerüljön. Kati (a kolléganőm) válogatta ki a gyerekek jelmezhez illő versét, én pedig az egészet forgatókönyvbe foglaltam. Hogy mi minek öltözünk be, egyelőre titok és meglepetés mindenki számára, mindenesetre, jócskán izgulunk, mert abszolút jól kell "szerepelnünk" ahhoz, hogy sikeres legyen.

Március elsején lesz a Krisztáék csoportjában a farsangi bál, egyelőre még azon vagyunk, hogy a Kriszta által kitalált jelmezt hogyan valósítsuk meg a legjobban, legszebben, legkényelmesebben (számára). Mindenesetre, feladta a leckét a kisasszony, mert nem akármit talált ki. Egyszer, mintegy véletlenül elejtette a szót, majd mindinkább beleélte magát a dologba. Egyelőre legyen ez is meglepetés.

Boróka kijelentette, hogy oroszlán szeretne lenni. Anitól ma hoztunk is egy kreppapírból készített oroszlánfarkat, most már csak valami narancssárgás kezeslábast kell szereznem neki, a "sörénye" úgyis eleve adott. :) Az ő csoportjában valószínű csak "belső" farsang lesz tekintettel az eddigi és ezutáni sok bárányhimlős gyerekre.

Tegnap Beresztelkén ünnepeltük Zoli sógorom 42. születésnapját, ma pedig Idecsen "ültük meg" Édesapám 55. születésnapját.
Képeket is hozok majd...

Nincsenek megjegyzések: