2011. január 19., szerda

Nincs különösebb okom rá, de...

 ... nagyon jól vagyok. :) Tele energiával, tettvággyal, tervekkel, sőt álmokkal. Ez nem azt jelenti, hogy nem szoktam sosem kikészülni, nem is kell hozzá csak vagy 20 gyerek az oviban és + kettő itthon, délután. :D De úgy veszem az ilyen eseteket, mint a jónak a "melléktermékeit", amik szükségesek ahhoz, hogy az igazán jót értékeljem: a csendet, a nevetést, azt, amikor valami elkészül, vagy időben elkészül, a lányaim ugrásszerű testi  fejlődését vagy azt, amikor egyik napról a másikra megtanulnak valami olyasmit, ami lezár egy másik korszakot, vagy hogy a többnapos köd után kisüt a nap, vagy hogy több, mint félévnyi nem-találkozás után ismét összejön az Erdélyi konyha csapata. :) De sokáig folytathatnám, a sor szinte abbahagyhatatlan.

Érdekes módon, az időjárás nem befolyásolja a hangulatomat, ami nagyon jó, különben napok óta nem lehetne hozzám szólni: köd van éjjel-nappal. Tegnap viszont, éppen amíg gyalog mentem valahová a városban, kisütött a nap és abszolút ráadásként összefutottam egy volt osztálytársammal (B.Orsi), aki a kislányával sétált. El is kísértek egy jó darabon és jót beszélgettünk.

Ma megszépültem: fodrásznál jártam. Jó nagyot váltottam, az eddigi klasszikus frizuráimhoz képest, most teljesen "bolond" stílust vettem fel. És a hajam színe is megváltozott, bár azt már októberben megváltoztattam, de akkor mégsem volt ennyire sötét. Én nagyon szeretem a színét és a fazonját is, István se mondja, hogy rossz lenne (sőt, látom én rajta, hogy tetszik, csak ő nem éppen e szavak mestere), a hazafelé útön pedig az ismerősök, akikkel találkoztam, mind felkapták a fejüket.

Szóval, most úgy érzem, hogy magam vagyok. Hogy ismét megtaláltam magamat, aki ugyan nem volt elvesztődve, de (a kilók mellett:P) még rárakódott némi ez-az, ami gúzsba kötötte, nem engedte szárnyalni. S ha még a kilóktól is megszabadulnék....... jaj, fogjatok le, mert még tényleg elszállnék pehelysúlyommal!:)


I 

Ilyen volt:

17 megjegyzés:

iri írta...

En is naagyot neztem!Jol nez ki!

Andi&Tomi írta...

Micsoda változás :)Jó! :DD

Tittina írta...

Orulok, hogy jol erzed Magad a borodben. :D
Es hat a hajad?! Fantasztikusan jol all!!!

Izabella:-Szabina es Julia írta...

Nahat mennyi valtozas ,es nagyon jol all a hajad,klasz nagyon sokkal fiatalabnak nezel ki

Izabella:-Szabina es Julia írta...

Edit leirnad nekem hogyan nezed meg hogy kik olvasnak es ki hanyszor olvas meg ilyenek?Olvastam az egyik blogban hogy ok toled neztek.

sedith írta...

Köszönöm szépen Nektek, kedvesek vagytok!:)

Izabella, a Statisztikáknál találod. (Tervezés-Statisztikák).

Ági írta...

Igen, igen! Nagyon jó lett! Erre mondják, hogy dögös.

És olyan jó volt olvasni ezt a "röpködős" bejegyzésed! Maradjon sokáig ilyen a hangulatod!

Ágnes

Izabella:-Szabina es Julia írta...

Koszike megneztem

Natimi írta...

Nahát!Micsoda változás:)Nagyon jól áll,szerintem is!Olyan óvónénis,de mégis fiatalos:))Szuper!Jó,hogy ilyen bátor vagy és mersz váltani:)

Örülök,hogy jó a hangulatod és kívánom,hogy megmaradjon sokáig!:)

Puszi,
Timi

VH írta...

:) nagyon szép lett az új hajviseleted,közben ez is kell a hangulatváltozáshoz.

Puszi

iméon írta...

Ezt teszi, ha az ember végre munkába állhat a gyerekek mellett. Én is teljesen feltöltődtem anno. Vagyis leszívott 1-1 nap, de olyan jó volt újra kettesben maradni önmagammal, nem minden percben anya szerepben lenni...
Hú, nagyon vagány lett a hajad, bátor vagy! Ez tényleg nagy váltás hirtelen. De nagyon jól áll.

Puszi.

sedith írta...

Az igazsághoz hozzátartozik az, hogy a hajszínem nem egyből váltott ilyen feketére, hanem októberben már megfestettem egy nagyon sötét barnára, és mivel tetszett a változás, ezért merészkedtem tovább. :)
Csak azóta nem tettem fel fotót magamról. Ha találok, megmutatom, milyen volt. :)

Vivien írta...

Jaj, de helyes vagy! :) És nem csak a frizura miatt, ami nagyon jól áll, hanem a mosolyod miatt is! A frizura váltást pedig a lehető legjobb időpontra tetted! :)

Nagyon jól áll! A kilók miatt meg ne aggódj, majd lemennek! :)

Puszi, és csak így tovább! :)
Vivien

Patri-cica írta...

Szia!

Nagyon régen kommenteltem már de mindig elolvasgattalak.
Nagyon jó lett a hajad!Komolyan mondom szuper!

Sok puszi nektek!

Kristóf és Maja írta...

Csinos vagy! :D

Lenne egy nagy kérdésem, segíts nekem! Kiírja a rendszer,hogy túlléptem a fényképfeltöltési kvótámat??? :o Nem értem .. És nem tudom mit tegyek hogy tudjak fotókat feltenni még... :(:(:( Segíts!?!?

sedith írta...

Szilvi, sajnos, nem tudok segíteni. Azt hiszem, hogy törölnöd kellene néhány albumot a Picasaról, a Blogger fotótárhelyéről, de hogy hogyan működik ez, nem tudom. AZ is megelehet, hogy ha onnan törlöd őket, a blogból is eltűnnek. Szóval, szívesen segíenék, de sajnos, konkrétumokat nem tudok. Talán írj a blogger-nek, hátha írnak valami okosat és megoszthatnád velem, illetve másokkal is, hogy okuljunk belőle. :)
Puszillak

Kati írta...

Hűha! Ez igen!!! Nagyon divatos lett a "frizkód". Most már viszont ki kellene cserélned a profilodban levő fotót, mert ha rád gondolok ;-), olyannak látlak... :-)))