2010. május 13., csütörtök

Megszépültem. Megszépültem?



Nekem tetszik. Tizenannyi éve nem volt bubim, most ismét megkívántam. Már idegesített a hosszú hajam, nyáron gyakrabban kell mosni, de szárítani nem szeretem, mindig éjszaka ültem fenn, hogy megszáradjon. Már elegem volt. Lehet, még rövidebb is fog lenni, de egyelőre tetszik így.

28 megjegyzés:

Izabella:-Szabina es Julia írta...

Szerintem nagyon szep lettel anya en is ilyen frizurat szoktam vagatni pont.
Ngayon jol all neked.puszika

VH írta...

Szia,Edith

Nekem nagyon tetszik az új séród,így sokkal fiatalosabban is nézel ki:)) Nekem az összes női frizura közül ez a kedvencem,nekem is ilyen most a hajam.Jó sokáig vágytam ilyen frizurára én is,de ezt most az idén sikerült megvlósítanom amg rátaláltam a megfelelő fodrásznőre,mert nehezen teljesíttek vagy rosszul vágattak:S Van ilyen is.

U.i Remélem nem haragszol rám maiért rég nem jelentkeztem vagy tényleg meguntad,hogy nem régen nem írtam.Igaz? Hosszú minden,de pótolni fogom...._)

Puszi

Andi&Tomi írta...

Szerintem is nagyon jó az új frizura ;-)Viseld egészséggel:o)

Szitya írta...

Edith!

Igen ! IGEN! IGEEEENNNN!!!!

Sok puszi!
Örülök, hogy végül te is meglépted!

Szilvi

sedith írta...

Köszönöm szépen, Lányok, nem gondoltam, hoyg ilyen hamar ennyien reagáltok!
Örülök, hoyg tetszik, nekem is tetszik most!

Szilvi, márciusban is vágattam egy kicsit belőle, de az inkább csak amolyan igazító vágatás volt, a fazonja maradt. De azt már nagyon untam.

HAjni, valóban nehéz megtalálni a legjobb fodrászt, én is tavalyig állandóan Régenbe utaztam, ha frizurázhatnékom volt. Most viszont felfedeztem ezta fodrásznőt, aki szerencsére ide a közelembe költözött a műhelyével és nagyon elégedett vagyok mind a munkájával, mind az áraival. Most csak éppen megszárította a hajamat, semmi más extrát nem csinált vele. 15 lejt kért, ami szerintem nem drága egyáltalán. (Azt hiszem, kb. 1000 ft. lenne.)

Tittina írta...

Nagyon jól áll az Új frizurád! ;)
Az enyém is hasonló, és sajna ezt is kell szárítani ahhoz, hogy álljon valahogy. Bár az is igaz, hogy 10 perc alatt megvan. :)
Pusziii

Natimi írta...

Hát igazán csinos frizurád lett!Nagyon jól áll szerintem is és fiatalít is az biztos!!:)Kell ennél fontosabb???:))

Puszillak,
Timi

Mónika írta...

Nagyon jó lett, nagyon tetszik, főleg ez a fazon!
:)
Rövid-haj párti vagyok!
(jelenleg nem ez látszik rajtam)

Két éve én is hasonló okok miatt szabadultam meg hosszú tincseimtől, amit nem bántam meg, sőt biztos voltam abban is, hogy lesz még rövidebb is...
Aztán valahogy másképp alakultak a "terveim" (állandóan belelógott a szemembe, összefogni nem tudtam és ugyanannyi munka volt vele mint a hosszúval)
Most növesztem megint, de csak a pillanatnyi hangulatomon múlik, hogy meddig...

Vivien írta...

Szia Edith,

teljesen más lett az arcod az új frizurától. Szerintem is jó, de nekem a "régi" is tetszett. Fontos, h jól érezd magad, más nem számít! :)

Lánykáid mit szóltak? Volt siker otthon is? :)

Puszi. Vivien

sedith írta...

Köszi a többieknek is!:)

Mónika nálam is hagulat kérdése legtöbbször. Az utóbbi éveben egyszerűen enm jött, hoyg levágassam.

Vivien, még senki sem látta az itthoniak közül. Most indulok az oviba a csajok után és aztán találkozom a férjemmel. Szerintem nem lesz gond.:)

Zsazsa írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Borzási A. Kriszta írta...

Megszépültél, biza!

Olyan fiatalos, s olyan anyukás :)

Ági írta...

Nekem is tetszik. Üdv a rövid frizurások klubjában. Szép az arcod, így pláne jól áll!!

Az jutott még eszembe, hogy nem olyan régen rosszkedvedről, "depidről" adtál számot. A nők igen nagy többsége fordul előszeretettel ilyenkor fodrászához és az esetek döntő többségében ez segít az "életkedv" megtalálásághoz.
Szóval innen gratulálok a fodrászodnak (is)

Puszi
Ágnes

Piroska írta...

Nagyon jo!! mint fodrasz (kezdo ugyan) mondom.

Gabi írta...

Szuper!!!
Szkokán fiúk

Izabella:-Szabina es Julia írta...

Kukk be hozank van uj bejegyzesunk 2 is.pusizka

iméon írta...

Megszépültél!!! :) Jól áll Kell néha a változatosság. Nekem is jó rövid most. :)
Noémi

Izabella:-Szabina es Julia írta...

Ha szeretnetek tovabbra is olvasni minket kerlek irj egy email cimet nalunk a blogba mert zarta akarom tenni a blogunkat,remelem kapok email cimet

Agi írta...

Szuper lett szerintem is!!!nekem is ilyen kell!:))

Timi írta...

Tök jó lett, Edithkém!
Szuper csinos vagy ezzel a hajjal is!
puszillak, Timi

Sz. Zita írta...

Hű de furcsa :) Nagyon jól áll, majd nyáron megnézem élőben is :) Puszi

Andici írta...

Csini és fiatalos! Nagyon tetszik. 2 évvel ezelőtt egy tavaszi napon én is elmentem és levágattam a hosszú hajam, de annyira sokkoltam a családot és barátokat, hogy alig vártam visszanőjjön. Nálad ez a veszély nem áll fent :)

Évi írta...

Nagyon jó a séród!!tök jól áll.Bocs a ritka kommentekért, de bekukkantok:-)

Pusz, Évi

fenci írta...

Nagyon jól áll, megszépültél! - főleg a füled mögé téve tetszik a legjobban. Én is mostanában vágattam - lehet, hogy a depi és a fodrász kéz a kézben jár (utánuk meg a jókedv :-)

ilgya írta...

Tényleg jól áll!!!:)nem mintha a másik nem állt volna jól,de ez illik hozzád:)a személyiségedhez, a mostani énedhez.
Csini vagy na!!!

Anna írta...

Nagyon jóóó! Érdekes mennyit változtat a közérzetünkön egy-egy frizuracsere. Annyit gondolkodtam már rajta mikor a fodrásztól hazafele tartottam egy-egy alkalommal. Milyen más vagyok... pedig ugyanaz a személy vagyok. A környezetem meg amúgy sem érzékeli azt amit én egy ilyen "átváltozás" során. Csak annyi hogy én jobban vagy rosszabbul érzem magam az eredmény láttán. Hát én is frizucsere előtt állok, mert nagyon megnőtt, és még nem tudom eldönteni mi állna jól amolyan "végleges" megoldának. (Végleges amíg meg nem unom...) Van vmi jó ötleted???

Sedith írta...

Anna, fogalmam sincs. Sok mindentől függ, hisz tudod. de addig is, amíg megtalálod a pillanatnyi "véglegest", megoldás lehet az egyszerű visszavágatás. Tehát, a fazonja maradjon, csak kicsit rövidebben. Nekem minimum 10 évig volt "lépcsős" fazonú a hajam az 5 centis hossztól a 30-40 centisig. :) És képzeld, amióta ezt a bejegyzést megírtam, még voltam egyszer a fodrásznőnél, mert hajmosás után sehogy sem állt. Amikor meglátta, még ő is megijedett. Az volt a baj ugyanis, hogy a tavalyi dauerból még volt egy kevés a végekben, és szárítás, rendezés nélkül (amire nekem sem időm, sem türelmem, sem eszközöm, sem hozzáértésem nincs) összevissza állt. Most már egyenes a vége, oylan kleopátrás, mert muszáj volt vágni még belőle. Az előző jobban tetszett, de így is elégedett vagyok. Aztán, ha még nő egy kveset, majd megyek és ismét "megtépetem" a végeket. :)

A beiktatási képeket elnézegetve viszont neked nem áll rosszul ez a frizura, úgyhogy, ne aggódj, amíg elhatározod, mi legyen vele, addig is jól áll. :)
Puszi

sedith írta...

JA, én voltam az előbb is, csak egy másik fiókomból bejelentkezve. Brrr, mindig elfelejtek visszalépni. Elég idegesítő. :P