2012. október 25., csütörtök

Az első...

Kriszta ma megkapta az első kitűnőjét (jelesét vagy nagyon jó-ját) az ellenőrzőkönyvbe. Az utóbbi három nap "szörnyű" volt a kis elsősöm számára, mert most, a hatodik héten, három egymás utáni napon volt az első felmérő a három fontos tantárgyból: matematikából, anyanyelvből és román nyelvből. De, minden szerénységem ellenére azt kell mondanom, hogy a kisasszony remekül vette az akadályt. Még nem tudjuk mindegyiknek az eredményét, hiszen pl. a románt ma írta, de a matematika az kitűnő lett. 100%-os pontaránnyal. A külalakra kapott egy kis mínuszkát, s ha őszinte akarok lenni, akkor tényleg azt mondhatom, hogy az utolsó feladatnál színezhetett volna pontosabban és szebben, mint ahogyan tette, de igazából szerintem azzal sincs gond. Kíváncsi vagyok az anyanyelvi meg a román tesztre. Ez utóbbi is, amilyen nyögvenyelősen indult, olyan jól belejött a kisasszony. Tegnap már románul utasítgatott engem, hogy menjek oda hozzá, és amikor nem reagáltam rögtön, "rámrivallt", hogy répédé!!!, azaz gyorsan!!!:D:D:D

Az imént pedig a kicsi drágám feladatlapot állított össze Borókának. Csak láttam, hogy rajzolgat, illetve megkérdezte, hogy szerintem milyen állatokat rajzolt a lapra, de nem esett le, hogy mire készül. Majd hívta Borókát, és hallottam az utasítást: Boróka, itt vannak az állatok, itt pedig, hogy melyik mit eszik. Kösd össze vonalakkal az állatot az eledelével!:)

3 megjegyzés:

szannalina írta...

Adja Isten, hogy ezután is effajta minősítésekkel ékésítse ellenorzőjét!
De tudván azt , hogy mire képes a leányzó nem lesz gond az elkövetkező időszakban sem.

Ügyes vagy kicsi Krisztám!

Virág írta...

Nagygratula a kisasszonynak! :)

Sz. Zita írta...

Gratulálok, nagyon ügyes, de ebben biztos is voltam, hogy így lesz, könnyen megbírja a sulit.
Jó, hogy kapnak jegyeket, ill. van visszajelzés, van ellenőrnő. Nálunk sajnos csak év végén tudom meg, ha volt valami kis gond, ha nagy baj van, szólnak, de másképp nem.