2012. május 29., kedd

Ballag már a véndiák...

És ismét ballagtunk. (És még fogunk a héten!:)) Ismét Anit ballagtattuk el. És most már igazi "vén" diák lett belőle. Bárcsak én is olyan vén lennék, mint ő!
Sok írnivalóm nincs az eseményről. Szép volt; hallottam nagyon szép és okos dolgokat is, van, amit meg is jegyeztem, van, amit elfelejtettem. Jó volt látni a kis hugicámat felnőve, jó volt látni a tavaly a mi csoportunkban gyakorlatozó pedagógustanoncokat végzős diákként. És rossz volt tudni, hogy lassan egy "tízessel" van mögöttem mindez. De nem baj, akkor ez volt a szép, a fontos, azóta máshol van a hangsúly.
Ani, sok sikert a továbbiakban! Légy ügyes a vizsgákon, írj egy klassz szakdolgozatot, és védd meg ügyesen! A többi jön magától!:):):)












8 megjegyzés:

Virág írta...

Gratulálunk! Sok sikert! ;)

iméon írta...

Gratulálunk neki! Legyen sok öröme a munkájában.

sedith írta...

Köszönöm nevében is.:)

emese írta...

szia Edith. Gratulalok hugicadnak!!
Azonban most szeretnek segitseget kerni, hol es mikent lehet a biorezonancian idopontot szerezni? Neked mi a tapasztaladod ez iranyban. Koszonom. Emese

sedith írta...

Emese, de jó, hogy cska most írtál, mert napok óta nem voltam itthon, és netem sem volt, ahol voltam... A biorezonanciára telefonon szerezhetsz időpontot, de készülj fel, hogy nagyon későre fogsz kapni. Én Istvánt februárban jegyeztettem elő, és ....... júl. 11-ére kapott.:O

Ezt a számot hívd: 0745092439. És beszélhetsz magyarul; az asszisztensnő magyar. A doktornő nem, de tökéletesen tud ő is magyarul. A rendelőnek Biosim a neve, és a Novi7-ben van a körforgalom után, a nagykórház fele.

A tapasztalatom pedig nagyon jó, csak ajánlani tudom. Részletekbe most nem mennék bele, de már sok rövidtávú eredményt is látok.

emese írta...

Koszonom, sajnos egy baratnomnek rosszat josoltak, es be is jott. Ezert szeretnenk menni

emese írta...

Ha hol csvarogtal Te:)

sedith írta...

Nagyon sajnálom, a rossz eredményeket, de legalább megtudta. Én is tudtam meg kellemetlenebb dolgokat, de egyelőre semmi aggasztó. Örülök, hogy tudom őket, és odafigyelhetek.
A modern medicína és az ő hiper-szuper gépezetei, analízisei a betegségeket csak akkor ismerik fel, ha már minimum 50 %-ra beálltak, jelen vannak a szervezetben, a biorezonancia pedig a már 20%-os betegséget is "meglátja".

Amúgy meg táborban voltam a Bucsinon, a Bogdán-házban: az ovink szervezte, és a lányokat is vittem. Klassz volt, csak sajnos, nekem nem a pihenésről szólt...
Ja', és amúgy még mindig a rumli kellős közepén csücsülök, gépet is csak párnaponta kapcsolok be; szuszogni is alig van időm, és mindenek tetejébe tegnap és hétfőn még az oviba is be vagyok osztva dolgozni. :P