2011. október 8., szombat

Végre esik!

Nem minta nem tetszett volna, hogy szinte október közepéig nyár volt - ami, amióta az eszemet tudom még sosem fordult elő - de már valahogy úgy kezdtem lenni, mint a karácsonnyal: ha nincs hó, nincs hangulat sem olyan, amilyen kell.
Ma valahogy kimondottan örülök ennek az esőnek. Bár tudom, hogy ezzel idénre elbúcsúzunk a nyártól, mégis kellett már, vártam. Tegnap még pólóban és háromnegyedes nadrágban flangáltam, ma viszont már nem lehet. De nem baj, ez a dolgok rendje.

És annak rendje és módja szerint az évszakváltozás a legjobb alkalom másfajta változtatásokra, változásokra is. Íme:






Az első két képet én készítettem, az utolsó négyet pedig tegnap, Beni. Szerintem gyönyörű fotókat készített ahhoz képest, hogy még sosem fényképezett.

8 megjegyzés:

Izabella:-Szabina es Julia írta...

Nalunk nem esett mikor ezt olvastam,pedig eleg kozel vagyunk egymashoz, most kinezek es itt is esik.Ngayon jok a valtozasok,klasz a lanyok haja.puszika

iri írta...

Hat akkor nem olyan regen tudod "az eszedet", mert az en gyerekkoromban, oktober 15-en minden ruhadarabot(a lengen kivul) leadtunk delben a szureten.
Nagyon szepen koszonom ezeket a kepeket, aranyos szoszik ugy tudjak vidamitani a szivet!
Jol sikerult kepek!
ALDOTT VASARNAPOT!

iméon írta...

Én is pont így éreztem tegnap. Mondtam is az időjárásra panaszkodó kollégáknak, hogy nekem már nagyon jól esik az őszi időjárás. Imádtam, hogy tudtunk menni mindenhová hétvégéken, de most az is szuper, hogy nem tudunk. Végre itthon vagyunk,pihenünk, ha kilépünk dzsekit veszünk fel. :) Vége a nyárnak, de nem szomorít el.
Szép őszi napokat nektek.

VH írta...

Gyönyörűek a lányok,de jó ég milyen régen nem láttam őket,de most már tényleg itt volt az ideje,hogy képet feltegyél róluk. Már nagyon.Igaz még én is késésben vagyok ezzel.

Reggel még mérgelődtem,hogy süt a nap,meleg van. Aztán dél felé már jöttek a felhők,délutánra már hideg, szeles idő lett:))Alaposan ránk fért az eső,mert egész nyáron mostanig mindennap öntöztem a tengernyi árvácskákat,krizantémokat ( Zoltán kertészmérnök,sokat dolgozunk együtt ,közben mindennap a lányokat vittem sétálni is:)). Most kifejezetten örülök a változásnak,legalább sokat leszek bent.Szeretnék kicsit meghízni, sok receptet kipróbálni és a lányokkal többet foglalkozni,amit kint nem lehet megvalósítani:))Tényleg már sok jutott a jó időből,már unalmas volt....
Kellemes hétvégét:)

Szitya írta...

Az ősz a kedvenc évszakom... És a színes leveleken kívül, ahhoz hozzátartozik az eső is, meg a hűvösebb, ámde sokszor napsütéses idő... Tehát, engem sem zavar.
A lányok gyönyörűek lettek; bevallom, most Kriszta nyűgözött le teljesen: hirtelen megláttam benne a kisiskolást! Szép, komoly, huncut, és csak úgy ragyog az okosságtól!
Puszi,
Szilvi

sedith írta...

Szilvi, nemcsak te voltál így vele: Amikor ránéztem a "rövidhajú" nagylányomra, azt éreztem, hoyg milyen menthetetlenül telik az idő, mintha máris iskolás lenne. ÉS a húgom is ugyanezt mondta, amikor meglátta a képeket. És éppen azon tanakodunk, hogy melyik iskolába, és melyik tanító nénihez irassuk...:(

Kati írta...

Hű, de szépek lettek a kis primadonnák! :-)

Vivien írta...

szia Edith, néha csak eljutok ide is, de ahogy írtad, nekem is lenne bőven miről írni, csak MIKOR??? :)

a Lányok gyönyörűek és a hajuk, hááát eszméletlen. nem vagyok szőke párti, de Kriszta és Boróka hajszíne lenyűgöz. A mosolyuk pedig szintén gyönyörű. csak nézem a képeket (már korábban is néztem őket), és nem tudok betelni velük. Vigyázzatok rájuk!!! :)

Puszi.

Vivien