2010. október 26., kedd

Zilah - képekben

 Mivel túl sok mesélnivaló nincs erről az útról, hiszen csak odautaztunk, ebédeltünk egy vendéglőben, egy picit sétáltunk, majd indultunk is vissza, inkább néhány képet mutatok:


Útközben



A vendéglőben. Royal volt a neve... 

Morcos Boró. Nem akart beülni az autóba. 


(És ismét a Bloggerről: amíg ennyi képet feltöltöttem, sorrendbe raktam - mert fogalmam sincs, milyen logika szerint tette őket fel, mindenesetre, összevissza - és ahányszor nagyítottam rajtuk annyiszor ugrott a bejegyzés tetejére, azt hittem, megőszülök. Bizisten, egy kétperces bejegyzés kb. 15 percembe telt. Még mindig mérges vagyok. És szívesen használnám tovább a régi szerkesztőt - az új funkciókból az égvilágon semmi sem nélkülzhetetlen, szerintem semmivel sem javítottak a dolgokon - de a 10.63-as Operával a bejegyzéseket nem lehet menteni. Egyszerűen nem aktív a Bejegyzés mentése gomb." 

3 megjegyzés:

VH írta...

Bocs,de jogos a felháborodásod,csak én nem értem,hogy miért nem működik?Nem tudom,mit jelent a 10.63-as Opera? Különben nem is foglalkozok ilyesmivel,de rájöttünk hogy ha a Mozilla Firefoxot használjuk a netezeéshez,akkor minden nagyon lassú. Most már csak Google Chromet használjuk,és így sokkal gyorsabban bejön minden. Lehet azért van az,hogy 2 perces bejegyzés 15 percbe telik. Vagy nem? Azt már én is tapasztaltam,hogy a képeket összevissza tölti fel:((

VH írta...

Remélem tudtam segíteni valamivel,hacsak egy kicsit is.Mindenképpen nyugodj meg,csak ezt kívánom.

Puszi

Szitya írta...

Ne bosszankodj, Edith!...
Az a második kép a kis fahídon, a lányokkal és a kukucskáló anyukájukkal nagyon aranyos!
Puszi,
Szilvi