2010. március 10., szerda

Időhiány

Köszönöm mindenkinek a nőnapi köszöntést! Elnézést, hogy én nem voltam ilyen figyelmes, de nincs időm még sz..i se. Ezért a rusnyaságért is bocsánatot kérek, de ez az igazság. A másik ilyen kifejezést pedig nem szeretem használni, mert a halál gondolatával játszadozni így vagy úgy, felelőtlenség.

Szóval, benne vagyok egy "nagy titok", meglepetés kellős közepén, és holnapig még tart a hajrá. Ugyanakkor az Erdélyi konyhához is pénteken van a leadási határidő, tegnap fél napot nem voltam itthon, mert sütni voltam egy néninél, közben a lányok még mindig nincsenek oviban, úgyhogy nagyon "gyorsan" tudok haladni mindennel. Megint az éjszakáim látják kárát a rohanásnak.

De azt hiszem, holnap már mennek oviba, mert gyakorlatilag már csak köhögnek egy kicsit (az viszont még jó sokáig eltarthat, úgyhogy még vagy 3 hétig mégsem maradhatnak itthon!), a kezelést is ma-holnap befejezzük. Nekem pedig holnap még csomó hivatalos elintéznivalóm is van, sőt, ha lehet (mármint lesz rendelés), kontrollba is vissza kellene jutnom orvoshoz.

Összegyüttek rendesen a dolgok!:)

5 megjegyzés:

Anna írta...

Meg is jegyeztem a kommented után nálam, hogy BIZTOSAN lefoglal a MEGLEPETÉS!!! Én is szeretnék rendelni Erdély KOnyhát! Azt hazaszállítják mint az ujságot?
Nagyon együttérzek veled, hogy így elhúzodott a lányok betegeskedése. Kívánok nekik teljes gyógyulást.
Küldök nekik egy gyógypuszit!
És neked SOK ERŐŐŐT ennyi feladathoz.
Puszi.

kata írta...

Na kíváncsi vagyok, mire készültök!

Lányoknak jobbulást!

Pussz,
Kata

Kármán Család írta...

Sziasztok szép lányok!
Edit, Kriszta olyan, mintha Te lennél kicsiben. Nagyon hasonlít rád.
Én kicsit le vagyok maradva, hogy mi ez a mádhoz jársz sütni dolog??? Csak nem szakácskönyvet írsz?! Boróka nagyon édes ahogy bekrémezte magát. Úgy emlékszem mintha Kriszta is megcsinálta volna ezt,(bár lehet hogy keverem Bogárral?:o) Na mindegy. A lényeg hogy jól vagytok, és a betegség is elmúlt. További nyugodt és szép hétvégét kívánok Nektek. Puszi Julcsi

paloma írta...

szia,
azért bátorkodlak zavarni, mert
írok egy blogot, ahol szülinapi partikon szerzett tapasztalataimat adom át, sok-sok játékkal.
kérlek nézz bele, és ha jónak tartod, ajánld tovább ismerőseidnek.
köszönöm: paloma

paloma írta...

www.szulinapibuli.blogspot.com