2011. október 10., hétfő

Nálatok is van ilyen?

  Nem tudom, miért van ez, de néha előjön: többhónapnyi csend, rend, békesség, egyetértés - és még sorolhatnám a harmónia holdudvarába tartozó kifejezéseket - után bevág egy olyan időszak, amikor mindenért csattanok, pattanok, visszavágok, minden szavában élt, hátsó szándékot, piszkálódást vélek felfedezni, netán félreértem (szerinte kifordítom) mondandójának eredeti értelmét. Én valósnak érzem a meglátásaimat, de állítólag fantomokat látok. Most bizisten, nem tudom, hogy kinek van igaza, de mindenesetre, utálok minden ilyen időszakot, mert ilyenkor magammal sem vagyok kibékülve. És alig várom, hogy ez is lejárjon. 

8 megjegyzés:

iri írta...

Bizony van!Ilyenkor a megbocsatas segit:mindenkinek s onmagadnak is!

EmBeJa írta...

Hat persze,hogy van!!De probald ugy venni a dolgokat,hogy ez is a hazassaggal jar...gondolj bele milyen egyhangu lenne az eletetek,a mindennapjaitok,ha soha nem lennenek ilyen periodusok:)Ha a ferjem es koztem surlodas van(es megsugom gyakran szokott lenni:),rajtam legtobbszor ez a hozzaallas segit...persze konnyu mondani:P
Szep,csendes oszi napokat kivanok nektek!!:)

Sz. Zita írta...

Persze, hogy van :) De most olyan jól rá lehet fogni a terhességre :))

iméon írta...

Van. :( Sajnos. De múlandó. Addig viszont szörnyűűű.

sedith írta...

Köszönöm Nektek!
Már jobb. Azaz, teljesen jó. Tényleg, magamba néztem, és megkérdeztem magamtól, mi a bajom tulajdonképpen vele? Aztán rájöttem, hogy mikor ment a "tüske a szemembe", és arra is rájöttem, hogy amiatt volt bajom, hogy nem beszéltük meg a dolgokat. Amióta pedig megtettük, azóta szent a béke.
De tényleg nagyon fontos, hogy AKARJUK kideríteni a baj forrását, és AKARJUK megoldani. Különben a sok apróság egyszercsak összegyűl, és ki tudja mit eredményez?!

Most olyan jó. :)

EmBeJa írta...

Orulok,hogy "Most olyan jo."-huuu, mit gondoltam ebbe a mondatba:P:D

sedith írta...

Emeseeee!:) Hát tudod ... most éppen nem olyan jó!:P:P:P:P

Kati írta...

Van sajnos. Minden hónapban menses előtt. :-P