2010. november 2., kedd

Ádámka születésnapja

Kicsi keresztfiúnk, Ádámka, 20-án lett kétéves. Idén tortát vittünk neki ajándékba: egy vonatot.:) Tetszett neki, főleg a kerekei nyűgözték le. Jó volt a hangulat azon az estén:












3 megjegyzés:

VH írta...

Gyönyörű volt a torta,tisztelet a kivételnek:) Én is sokkal jobban örvendenék egy csodaszép tortának,mert az örökké megmaradna az emlékezetemben. Nos,mondjuk örvendtem volna most,ha Zselyke kapott volna egy szép tortát.Inkább tortát,mint egy kis ruhát mert azt hamar kinövi.Érdekes,most a második gyerek születése után már nem kíváncsiak az ismerősök,barátok... az elsőnél annál inkább. Hát,elhatároztam akkor sütök én:)

Puszi

sedith írta...

Hajni, ezt a mondatot egyáltalán nem értem: "Gyönyörű volt a torta, tisztelet a kivételnek:)." Magyarázd el, kérlek, mert nem tudok rájönni, mire értetetd.:)

Hát, a második babánál tényleg kevesebben szokták meglátogatni a családot, de a tágabb család és a legközelebbi ismerősök, barátok úgyis elmennek. Én meg azért drukkoltam Boróval, hoyg ne jöjjenek túl hamar (január volt, tele betegségekkel, hűlésekkel), járna le bár a 6 hét, de voltak akik úgyis hamarabb jöttek, de azért azt sem bántam. Sütit, tortát meg úgyis hozott mindenki.

VH írta...

Bocsi,gondoltam,hogy nem fogod megérteni,pedig azt hittem rá fogsz jönni:(
Lehet,külön kellett volna megfogalmazzam: az elsőnél,szép a torta.
A másodiknál minden tiszteletem,hogy ilyen szép ajándékot kapott Ádámka,mert nem mindenki veszi a fáradtságot,hogy egy tortát süssön ajándékként. Különleges,figyelemreméltó ajándékban részesült a keresztfiad. Ezért már csak tisztelni lehet téged:)

Csak így tovább:)

Én például nem süthetek tortát mondjuk édesapámnak,mert tudom és láthatóan nem örül neki.Zoltán még nem is engedi,mert nem érdemli meg. Na ez rosszul esik.

Én minden szempontból tisztellek téged sok mindenért.
Puszi