2018. július 8., vasárnap

Bepótolni...

... úgysem tudok mindent, sőt, talán semmit sem. Néha annyira vágyom rá, hogy írjak ide, eseményekből sincs hiány általában, meg aztán gondolatokból sem, de ahánszor "fellángolok", mindig le kell hűtenem magam: most ezért, most azért nem írhatok, vagy megint máskor túl fáradt vagyok már ahhoz, hogy értelmes gondolatoknak, mondatoknak adjak életet. Így marad a ... halogatás, vagy inkább a remény, hogy márpedig úgyis lesz idő, amikor többet szánhatok a naplómra is.
Most vakáció van, és nekem még van egy munkanapom, utána számomra is "kitör" a vakáció. Persze, azt sem tudom, mivel kezdjem a szabadságomat: a felújítás utáni még teljesen be nem fejezett nagytakarításnak lássak hozzá, az idén tavasszal különösen elhanyagolt kertet tegyem rendbe, vagy a még/már meglévő terméseket (meggy, ribizli, zöldbab, uborka) tartósítsam? Netán az Erdélyi Konyhás munkáim, határidőim élvezzenek elsőbbséget? Mindent kb. egyszerre és egyazon időben kellene csinálni...
Talán mégis az lenne a legjobb, ha egy jó pihenős nappal kezdenék. De persze, ez egyelőre csak egy vágy marad. De beiktatom ahogy csak lehet... :)

Nincsenek megjegyzések: