2014. augusztus 4., hétfő

Mama-tata-tábor

Immár második alkalommal "táboroznak" a lányok édesanyáméknál ebben a vakációban. Alig várták, hogy mehessenek, imádnak ott lenni. Mert ott van disznó, és nyuszi, és csirkék, és lehet tenni-venni állandóan, és Aninak van sok-sok könyve, és van strand, no meg ... tévé is van - gyakrabban, mint itthon. :P

A két kisasszony teljesen más természete itt is jól megmutatkozik, mert Boró be sem menne a házba, ha nem lenne muszáj, egésznap csak "dolgozna" az udvaron, Kriszta viszont elvonul könyvvel a kezében, és olvas, olvas, és ismét olvas. Netán még rajzol is közben. Aztán megjárja magát a "gazdaságban", besegít Borónak a "munkába", utána viszont szintén eltűnik: olvasni. :) Netán tévézni, amiért sokkal inkább haragszom. Bár hagyjuk meg: vannak érdekes rajzfilmek is, amelyekből sokat tanulnak, szóval ham vagyok én teljesen tévéellenes.

Hogy meddig maradnak, még nem tudjuk, bár mi erre a hétre terveztük be az építkezési munkálatokat, úgyhogy szombat-vasárnap előtt nem hiszem, hogy utánuk mennénk. De mostanra már úgyis oda jutottunk, hogy szinte el sem köszönnek tőlünk, ha jövünk el, olyannyira szívesen maradnak. :)

A július eleji ottlétükkor készült fotók. Mint azok is bizonyítják: bizony, be vannak fogva munkára. :D :D :D A tegnap esti "raport" is úgy szólt: Boró egyes-egyedül rakta be az éjszakai szállásra a mintegy hetven csirkét, sőt, még a kotlótól sem félt, és az sem bántotta őt. :) Háááát, sajnálom, itthon nem tudok csirkét tartani, hogy Borónak jócskán legyen tevékenyésge!!!










2 megjegyzés:

VRJúlia írta...

Édesek! :)
Írd meg, kérlek, miket olvas Kriszta!

EmBeJa írta...

Nálunk pont ez van.....annyi különbséggel,hogy mama-tata csupán két utcányira van tőlünk:D
A te Boród,az én Bence fiam lány kiadásban:D Bencus ugyanilyen segítőkész,kis állatbolond gyerkőc!!Csak nagyon lazán megszokta jegyezni:"Azért segítek,mert én egy erős,bátor férfi vagyok!"De aztán Istenments,hogy kiszaladjon a kis csikó.......:))))))